NLP praktik, nevrolingvistično programiranje za otroke. Obiščite nas v Ljubljani.


NLP praktik je mednarodni izobraževalni program, ki je namenjen izboljšanju komunikacijskih veščin, prispeva pa tudi k osebnostni in profesionalni rasti posameznika. Zavedamo se, da je učenje del življenja, saj se vse življenje učimo in na ta način razvijamo boljšo komunikacijo z okolico in osebnostno rastemo. NLP oziroma nevrolingvistično programiranje je način, s katerim se naučimo spoznati sebe in spremenimo svojo komunikacijo z okolico, na ta način pa lahko uspemo tudi na profesionalnem področju. NLP praktik je tečaj, ki je namenjen vsem, ki si želite boljše in samozavestnejše komunicirati, predvsem pa tistim, ki se tako ali drugače pri svojem delu srečujete z ljudmi. Vabimo vas, da se udeležite predavanj NLP praktik v podjetju Candor Dominko v Ljubljani. Pripravili pa smo tudi NLP za otroke. Vabljeni!

nlp tehnikenlp praktik


Nevrolingvistično programiranje: program NLP praktik vam bo povrnil samozavest


Program NLP praktik vam bo dal možnost, da na svet pogledate iz drugega zornega kota. Ne le, da boste popolnoma spremenili pogled na vsakdanje stvari, pridobili boste na samozavesti in bolj sproščeno in samozavestno boste komunicirali z drugimi. Po končanem programu NLP praktik pa lahko svoje znanje nadgradite s programom NLP mojster praktik. Mnogi se tudi v Sloveniji odločajo za treninge iz nevrolingvističnega programiranja, saj je NLP eden od najbolj celovitih in pragmatičnih pristopov k razvoju osebnosti. Program NLP praktik v Ljubljani, je pripravljen po določilih mednarodne zveze trenerjev nevrolingvističnega programiranja INLPTA.

NLP TEČAJI V SLOVENIJI


NLP tehnika sidranje in NLP za otroke v Ljubljani


V NLP programu izvajamo tudi tehniko sidranje (sprožilec čustvenih stanj). Gre za eno najbolj uporabnih NLP tehnik, s pomočjo katere lahko kadarkoli dostopamo do željenih stanj oziroma stanj, ki nas najbolj podprejo v izbrani situaciji. Tehnika sidranja lahko prikliče stanja, kot so odločnost, samozavest, sproščenost, ustvarjalnost itd. NLP program ni namenjen samo odraslim, primeren je za vse generacije, vključno z otroki. V obdobju otroštva in mladosti je učenje komunikacijskih veščin ključnega pomena za zdrav socialni razvoj, zato smo v Ljubljani pripravili tudi NLP program za otroke.