Tečaj angleščine - učenje jezika je vrhunska naložba v vaše znanje


Vpis v tečaj angleščine prinaša številne prednosti. Splošni jezikovni tečaj angleščine je namenjen praktični in funkcionalni uporabi jezika. Poudarek je na pogovorni komponenti jezika, širjenju besednega zaklada in utrjevanju slovničnih struktur. Na tečaju angleščine se kandidati usposobijo za govorno izražanje, pisno sporazumevanje ter bralno in slušno razumevanje jezika.


Angleščina se vse bolj uveljavlja kot najpomembnejši svetovni jezik - govorijo ga na vsaki celini, prav gotovo pa na vseh mogočih turističnih destinacijah, v poslovnem svetu, na spletu in drugje. Znanje angleščine ni več prednost, temveč nujnost za vsakogar. Zato je normalno, da se tega jezika učijo že otroci, ki imajo zaradi zgodnjega stika manj težav pri učenju.

Tečaj angleščine


Učenje angleščine za otroke


Učenje angleščine za otroke predstavlja zanimivo nišo tako za izobraževanje v vrtcih in šolah, kot tudi za privatno učenje, tečaje in podobne storitve - zaradi širokega povpraševanja je tudi ponudba izobraževanj na področju angleščine pestra.
Še pred nekaj leti je bilo učenje angleščine le za otroke v zadnjih razredih osnovne šole, danes pa je tuji jezik prisoten že na samem začetku, v prvih razredih osnovne šole. Vedno več je tudi gradiva, ki pomagajo pri učenju angleščine zunaj šolskih zidov - na voljo so knjige, učbeniki, interaktivni računalniški programi, nenazadnje pa seveda tudi spretno zasnovani jezikovni tečaji, ki omogočajo učinkovito učenje angleščine za otroke. Tudi tistim, ki iz takšnega ali drugačnega razloga ne morejo koristiti šolskega poučevanja. Preberite več tukaj: http://www.candor-dominko.si/programi-za-podjetja

PREVERITE TUDI TEČAJ NEMŠČINE


učenje angleščine za otrokeTečaj angleščine za otroke omogoča hitro in tekoče nadgrajevanje


Ključna vrednost, ki jo prinaša učenje angleščine za otroke, je da malčke pripravi na morebitne zgodnje socialne interakcije, predvsem pa na učenje angleščine za začetnike v šoli. Za otroke, ki opravijo tečaj angleščine, to pomeni, da kasneje s šolskim predmetom nimajo težav. Deloma zaradi formalnega predznanja, še bolj pa zaradi kakovostnega stika z jezikom, ki omogoča hitro in tekoče nadgrajevanje. S tega vidika je tečaj angleščine odlična rešitev za tiste, ki bi radi olajšali šolsko delo otroka in že vnaprej preprečili težave z učenjem angleščine za začetnike, saj je to za otroke lahko naporno.