Jezikovni tečaji Candor Dominko - naučite se jezika in se odpravite na pot


Podjetje Candor Dominko k.d., ki je bilo ustanovljeno leta 1992, nudi kvalitetne jezikovne tečaje, za vse, ki bi se radi naučili tujega jezika. Namen jezikovne šole je raziskovati in ponuditi nove pristope l učenju tujih jezikov. Odločite se lahko za tečaj francoščine, italijanščine, španščine, portugalščine, ruščine, nemščine in angleščine.


Jezikovni tečaji -različni tečaji za učenje jezikatečaj tujega jezika


V podjetju Candor Dominko nudimo pestro izbiro jezikovnih tečajev, tako za tiste, ki bi želeli splošen tečaj tujega jezika, kot tudi za tiste, ki želite tečaj poslovnega jezika. V kolikor potrebujete jezikovni tečaj za vašo službo, vam bomo z veseljem pomagali in vas vodili, saj spremljamo naše tečajnike od začetka do pridobitve mednarodnega certifikata. Odločite se lahko med različnimi tečaji tujih jezikov od tečaja fracoščine ali angleščine, španščine, ruščine in italijanščine. Prijavite se lahko na različne termine, ki so objavljeni na naši spletni strain.


Drugačnost tečaja tujega jezika v Candor Dominko

V podjetju Candor Dominko smo se jezikovnih tečajev lotili nekoliko drugače. Naši predavatelji upoštevajo želje in potrebe posameznika, spodbujajo ustvarjalnost ob modernih didaktičnih pristopih in vaše znanje neprestano vrednotijo. V kolikor želite nadaljevati z učenjem na kakšni od uglednih jezikovnih šol v tujini, vam lahko pomagamo. Obiščite nas in začnite z jezikovnim tečajem takoj ter pridobite znanje tujega jezika za službo ali potovanje.

Več o nevrolingvističnem programiranju:www.vsi.si/candor-dominko-jezikovna-sola-kd/nevrolingvisticno-programiranje-nlp

NEMŠČINA ZA OTROKE

PROGRAMI ZA PODJETJA

Jezikovni tečaji