NLP Izobraževanje: NLP diploma in NLP Praktik


Ste zainteresirani za NLP izobraževanje in vas zanima kaj več o NLP diplomi in NLP Praktiku? Sploh veste kaj pomeni NLP? Nevrolingvistično programiranje ali s kratico NLP, je eden najbolj celovitih in pragmatičnih pristopov k razvoju osebnosti. NLP- nevrolingvistično programiranje nam omogoča boljše razumevanje doživljanja tako sebe kot drugih posameznikov, ter kako vplivati oziroma spremeniti naše doživljanje sebe in drugih. NLP diploma je le korak oziroma začetek NLB izobraževanja, ki nas lahko od NLP diplome in NLP Praktika, pripelje še do nadaljevanja izobraževanja in NLP Mojster Praktika. Program NLP diploma poteka prvih pet dni, od sicer osemnjast dnevnega NLP izobraževanja, ki poteka pod nazivom NLP Praktik. Z NLP tečajem pridobimo mnogo, zato ga priporočamo vsem, ki si želijo graditi na sebi, tako na osebnem nivoju kot profesionalnem, ter na boljših odnosih z drugimi.

OSNOVNE NLP TEHNIKE

Candor-Dominko NLP Praktik: Zakaj se odločiti za NLP izobraževanje?

NLP diplomaNLP Praktik oziroma NLP trening odpira nove možnosti za osebnostni razvoj in podaja tehnike za boljše delovanje in razumevanje samega sebe in drugih. Po končanem treningu NLP boste bolje navezovali stike, vodili jasno in učinkovito komunikacijo z drugimi, bolje razbirali načine čustovanja, obnašanja in doživljanja, ter odpravili nežaželjene vzorce. NLP Praktik vas bo naučil, da boste s postavljanjem jasnih prioritet in ciljev, z večjo prožnostjo v vedenju in mišljenju, ter z odkrivanjem novih talentov in znanjem o priklicovanju notranjih moči, postali bolj uspešni tako na osebnem kot poklicem nivoju.


Kako do certifikata INLPTA? NLP diploma in NLP Praktik

Nevrolingvistično programiranjeVeliko informacij za pridobitev certifikata INLPTA lahko pridobite na naši spletni strani Candor-Dominko, kjer si lahko preberete veliko več o NLP diplomi in NLP Praktiku. Odločite se za NLP izobraževanje, saj bo vaše razumevanje sebe in drugih lažje, ter s tem tudi odnosi z drugimi. Področja razvoja z NLP: Vodenje, komunikacija, motivacija, pogajanje, timsko delo, ter še in še. Z opravljeno NLP diplomo in NLP Praktikom vaše zadovoljstvo s samim seboj bo zraslo na višji nivo. Zato ne odlašajte in se prijavite na NLP izobraževanje.

IZBOR DELAVNIC IN TRENINGOV