Jezikovne šole naj sledijo sodobnim izobraževalnim metodam

Izobraževalno podjetje Candor Dominko je več kot samo jezikovna šola

Jezikovne šole so dandanes izpostavljene močni konkurenci na trgu. Da bi se obdržale med najboljšimi, morajo strankam ponuditi le najboljše storitve. Jezikovne šole naj bi držale korak s časom in sledile najnovejšim spoznanjem na področju pedagogike in andragogike. V izobraževalnem podjetju nam konkurenčnost ne povzroča sivih las, saj smo si že od samega začetka delovanja začrtali zelo jasne cilje, ki jim še danes sledimo. Med cilje naše jezikovne šole prištevamo sledenje novostim, za osnovo pa nam služi preizkušeno uspešna pedagoška metoda po načelih nevrolingvističnega programiranja. Vsakemu udeležencu se želimo individualno in intenzivno posvetiti, zato potekajo tečaji naše jezikovne šole v majhnih skupinah.


Jezikovne šoleTečaj angleškega jezika - Ljubljana

Angleščina je priljubljena izbira med našimi tečajniki, saj gre za jezik, s katerim lahko komunicirate skorajda povsod po svetu. Še posebej pogosto pa se udeleženci odločijo za intenzivni tečaj angleščine. Tovrstni tečaj vam omogoča, da v zelo kratkem času osvojite veliko količino znanja. Običajno poteka ob poznih popoldanskih ali večernih urah, saj ga lahko tako obišče večje število zaposlenih ljudi. Intenzivni tečaj angleščine temelji na govornem izražanju, učenju fraz za vsakdanje življenjske situacije ter pospešenemu učenju besedišča. Tečaje intenzivnega oz. pospešenega učenja angleščine vodijo tako slovenski kot tudi tuji učitelji, ki so naravni govorci jezika. Vljudno vas vabimo, da se udeležite katerega izmed intenzivnih tečajev angleščine v jezikovni šoli Candor Dominko.

Nemščina za otroke

Nemščina sodi med najbolj razširjene jezike v Evropi. Slovenija ima z nemško govorečimi državami živahne gospodarske stike, zato nam lahko znanje nemščine prinaša pomembno prednost. Nemščina je tudi eden izmed jezikov, ki se jih otroci učijo v osnovni in srednji šoli. Nemščina za otroke v jezikovni šoli Candor Dominko temelji na igri, sproščenosti, glasbi in komunikaciji z ostalimi otroki. Otroci so zelo dojemljivi za hitro učenje nemščine, saj se tujih jezikov učijo na enak način kot materinščine. Tečaje nemščine za otroke prirejamo med septembrom in junijem, potekajo pa v Ljubljani (blizu osnovne šole Trnovo). Tako kot pri tečaji za odrasle se tudi pri tečajih nemščine za otroke ravnamo po načelih nevrolingvističnega programiranja. Ker se učni slogi otrok med seboj razlikujejo, se poskušamo temu v kar največji meri prilagoditi. Prepričani smo, da bo vaš otrok z veseljem obiskoval tečaj nemščine za otroke v jezikovni šoli Candor Dominko.

Candor Dominko | Candor-Dominko spada med vodilne jezikovne šole v Sloveniji - povezave na našo stran: