Salon kuhinj Alples, načrt in izdelava sanjske kuhinje


Salon kuhinj Alples naj bo vaša začetna točka, ko se odločate za nakup nove kuhinje. Naša izdelava kuhinj je na najvišjem nivoju, saj smo vodili proizvalajec pohištva v Sloveniji. Pri nas dobite prave ideje za kuhinjo in tudi izris kuhinje po meri.


Naš salon kuhinj in druga prodajna mesta


izdelava kuhinjNaše kuhinjsko pohištvo lahko vidite in naročite v številnih salonih pohištva po vsej Sloveniji. Na spletni strani najdete tudi zemljevid vseh salonov doma in v tujini, kjer smo prisotni. Lahko pa se oglasite tudi v našem salonu kuhinj v Železnikih, kjer domuje naša industrijska prodajalna. Tam poteka tudi razprodaja razstavnih eksponatov, ki jih lahko dobite po znižani ceni. Kateri koli salon kuhinj že obiščete, vedno vam bomo svetovali in pomagali po najboljših močeh. Prav tako kvalitetna pa je tudi naša izdelava.

PREVERITE UGODNE KUHINJE


Ideje za kuhinjo in njen izris v salonu


ideje za kuhinje po meriČe že imate svoje ideje za kuhinjo ali pa bi radi nekaj inspiracije, za vse bomo poskrbeli. Lahko prelistate naš katalog kuhinj ali pa obiščete našo spletno stran in si pogledate številne fotografije - spletni katalog kuhinj, da dobite prvo idejo. Nato se seveda oglasite v salonu, kjer si lahko pohištvo ogledate v živo, izberete svoj stil in začnete z načrtovanjem. Pri tem vam bo najbolj pomagal 3D izris kuhinje po meri, s katerim boste dobili dober občutek, kako bo prostor dejansko videti. V izrisu kuhinje lahko poljubno premikate elemente in spreminjate barve, dokler ne dobite kuhinje po meri, ki vam popolnoma ustreza. Ne skrbite, v salonu kuhinj bodo za to poskrbeli izkušeni svetovalci, ki vam bodo pomagali s številnimi koristnimi nasveti. Preberite več tukaj: http://www.alples.si/prodajna-mesta/


Izdelava kuhinje po meri


Po zaključenem načrtovanju in odločitvi za svojo kuhinjo, seveda pride na vrsto izdelava. Pri nas izdelava kuhinj poteka na najvišjem nivoju. Vedno skrbimo za odlične materiale, tehnološko dovršenost, hiter dobavni rok. Uredimo vam tudi montažo. V salonu kuhinj vam bodo podali točne informacije o izdelavi, časovnih rokih in cenah.