Načrtovanje kuhinje in tridimenzionalni izris


Vsaka nova kuhinja, pa naj bo to sodobna kuhinja ali bolj klasičnih linij, je lahko zares dobra in funkcionalna le, če pred nakupom izdelate dober načrt kuhinje. Takšno načrtovanje kuhinje vam bo ne samo omogočilo, da si boste lahko svojo bodočo kuhinjo dobro prestavljali, temveč je zagotovilo, da bo kuhinja resnično funkcionalna in smiselno opremljena glede na vaše potrebe. V našem salonu in na spletni strani si lahko ogledate veliko različnih kuhinj in postavitev, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli za vrhunsko načrtovanje kuhinje, s katerim bo prostor, ki ga imate na voljo, resnično zaživel.

Načrtovanje kuhinje AlplesNačrtovanje kuhinje s profesionalnim osebnim svetovalcem

V salonih imamo zaposlene profesionalne notranje svetovalce, ki so zagotovilo, da bo načrt kuhinje izdelan po vaših željah in v skladu z vsemi potrebnimi standardi. Ob prvem srečanju vas bo sprejel svetovalec, ki bo skozi ves projekt tisti, ki bo skrbel za vse vaše želje in bo tudi vaš stik s podjetjem. Načrtovanje kuhinje poleg podrobnega razgovora z vami in ogleda različne ponudbe v našem salonu vključuje tudi obisk na domu, kjer svetovalec opravi natančno meritev prostora in si zabeleži njegovo stanje (npr. položaj električnih, vodovodnih, plinskih priključkov). Temu sledi izčrpen pogovor o vaših željah in računalniško tridimenzionalno načrtovanje kuhinje se lahko začne. V celotnem procesu je svetovalec ves čas v stiku z vami, načrt kuhinje se lahko spreminja ali dopolnjuje, tako da je končni rezultat res popoln. Naj bo vaša kuhinja majhna ali velika, sodobna ali tradicionalna, Pohištvo Alples ima rešitev za vas!

Sodobna kuhinja - načrt kuhinje od začetka do najmanjših podrobnosti

Načrtovanje vaše kuhinje v podjetju Pohištvo Alples vključuje tudi dejavnosti, ki morda ne spadajo v načrt kuhinje v osnovnem smislu, a so kljub temu nujne za namestitev nove moderne kuhinje. Na vašo željo bomo prevzeli tudi odstranitev starega pohištva, poskrbeli za keramičarska in druga dela ter vodovodno in električno napeljavo. Ko bo vse na svojem mestu, bodo monterji zapustili vaš dom čist, odpeljali pa bodo tudi embalažo. Naše načrtovanje kuhinje vključuje tudi nadzor montaže pohištva in celo svetovanje v zvezi s primerno dekoracijo.

NAČRTOVANJE KUHINJE ALPLES

Pohištvo Alples | Načrtovanje kuhinje - povezave do naše spletne strani:

  • Kuhinja
  • Načrt kuhinje
  • Sodobnakuhinja