Pošlji povpraševanje

Salon kuhinj Alples v Ljubljani - vrhunske kuhinje po ugodni ceni

Salon kuhinj Alples v Ljubljani nudi širok izbor kakovostnih izdelkov, ki so rezultat dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, inovativnih idej, ustvarjalnosti in zagnanosti. Poleg privlačnega dizajna lahko med prednosti kuhinje Alples prištevamo tudi uporabnost, sestavljivost in njihovo dolgoročno vrednost, ki se kaže v najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo.
Tudi za kuhinje v splošnem velja, da nizka cena pomeni tudi nižjo kakovost izdelka. Cena kuhinje Alples se na prvi pogled morda zdi razmeroma visoka, vendar pa je glede na njeno vrhunsko kakovost še kako ugodna. Projektiranje kuhinje je namreč opravljeno natančno in strokovno, pri izdelavi kuhinje so uporabljeni le najboljši materiali. Tudi izdelava kuhinje poteka izredno natančno, na dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva pa prav tako vpliva skrbna montaža.
O odličnem razmerju med ceno in kakovostjo vas ne bo prepričal samo naš cenik kuhinj, ampak tudi številne zadovoljne stranke, ki so za nakup nove kuhinje izbrale naš salon kuhinj v Ljubljani. Svoje kuhinje Alples namreč tudi po več desetletjih ne želijo zamenjati.

Salon kuhinj Alples v Ljubljani - cenik kuhinj priča o ugodnih cenah

Če boste obiskali naš salon kuhinj Alples v Ljubljani, si boste lahko ogledali tudi naš cenik kuhinj. Cenik kuhinj je sicer informativne narave, saj je izdelava kuhinje po meri popolnoma odvisna od vaših želja in zahtev. Cenik kuhinj navaja ceno za načrtovanje oz. projektiranje, 3D izris, izdelavo in montažo kuhinje. Na oblikovanje končne cene pa vplivajo tudi velikost kuhinje, uporabljeni materiali (tako za omare kot za pult), vratca, različni mehanizmi, praktični dodatki in estetski detajli.
Prodaja kuhinj Alples vključuje štiri različne modele, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne okuse. Kuhinja NATURA prinaša v kuhinjo dotik narave, kuhinja LAGUNA pa podeželski oz. rustikalni pridih. Kuhinja URBANA se ponaša z navdihom svetovljanstva, preproste, uporabne in moderne linije bele kuhinje START pa bodo navdušile ljubitelje modernega sloga.

Salon kuhinj v Ljubljani - Alples

Natančno projektiranje kuhinje za popoln izkoristek prostora

Izdelava kuhinje po naročilu omogoča popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način uporabne prilagoditve kuhinjskih elementov različnim delovnim procesom. Projektiranje kuhinje se mora prilagoditi obliki in velikosti razpoložljivega prostora, pravilnemu zaporedju posameznih elementov in razdalj med delovnimi centri kuhinje, in ne nazadnje tudi našim željam.
Ker načrtovanje prostora mnogokrat prepuščamo domišljiji, lahko tudi hitro zaidemo s poti in pozabimo na praktično uporabnost kuhinje. Zato je projektiranje kuhinje najbolje prepustiti strokovnjaku z bogatimi in dolgoletnimi izkušnjami, kakršen je Salon kuhinj Alples v Ljubljani. Vabljeni v najboljši salon kuhinj v Ljubljani!

Alples d.o.o. | Ugodne cene kuhinj vrhunske kakovosti - povezave od naše spletne strani: