Izdelava kuhinje po meri temelji na želji stranke


Izdelava kuhinje po meri omogoča uresničitev vsake vaše ideje, izbiro sodobnih materialov, barv in funkcionalnih elementov. Pri izdelavi upoštevamo vaše ideje za kuhinje po meri, maksimalno izkoristimo razpoložljiv prostor in poskrbimo, da bo kuhinja videti lepa in moderna.

NUDIMO TUDI KUHINJE PO ELEMENTIH

Izdelava kuhinje po meri zagotavlja prilagoditev kuhinjskih funkcij uporabniku


Ključnega pomena so individualne ideje za kuhinje po meri, zaradi katerih se uporabnik v svoji kuhinji lahko počuti zares odlično. Da je tudi za vas izdelava kuhinje po meri najboljša izbira, naj vas prepričajo naslednja dejstva: izbrali boste želene materiale in dizajne, odločili se boste za vrsto mehanizma vseh notranjih elementov, izbrali boste osvetlitev in po svojih željah kombinirali vso dodatno opremo. Skrivnost zares funkcionalne kuhinje se skriva v izdelavi kuhinje po meri. Cene so odvisne od vrste materiala - masiven les je nekoliko dražji od iverala, saj je višja tudi kakovost lesa. Strošek izdelave se izračuna na tekoči meter kuhinje in vključuje mizarska dela, mehanizme, dodatke in morebitne inštalacije. Seveda je izdelava kuhinje po meri dražja od nakupa tipskih sestavov, vendar pa ima številne prednosti, zaradi katerih se vam dolgoročno izdelava kuhinje po meri veliko bolj izplača. Nudimo tudi izris kuhinje! Več tukaj: https://www.vsi.si/alples/kuhinje-cenik-izrisa

kuhinje po meri


Obiščite najbližji salon pohištva in nam zaupajte svoje ideje za kuhinje po meri


V podjetju Alples za vas izdelujemo tudi kuhinje po meri - cene so konkurenčne, kakovost pa je odlična. Vabljeni, da nas obiščete v BTC centru v Ljubljani, da zavijete v salon kuhinj Maribor ali se napotite v salon kuhinj Celje, kjer smo za vas pripravili različne možnosti in nove ideje za kuhinje po meri.

izdelava kuhinje po meri


Nudimo vam osebno svetovanje, ogled na domu in ideje za kuhinje po meri


Če vas zanima izdelava kuhinje po meri, se oglasite v enem od Alplesovih salonov po Sloveniji: če ste s štajerskega konca, toplo vabljeni v salon kuhinj Maribor ali salon kuhinj Celje, Ljubljančani nas lahko obiščete v Ljubljani, Primorce povabimo v Koper. Toplo vabljeni!