Izdelava nakita po meri

Zlatarski atelje Mengeš se ukvarja z izdelavo nakita po meri. V to kategorijo sodijo tudi poročni in zaročni prstani, ki vam bodo privabili nasmeh na usta do konca življenja. Njihovi izdelki se lahko pohvalijo z inovativnim dizajnom, ki ga prinaša kombinacija različnih materialov in precizne izdelave. Izpolnijo lahko vaše skrite želje, ki so se do vam do sedaj zdele samo sanje.

Zaročni prstani

Zaročni prstan ima veliko vlogo v procesu sklenitve zakonske veze, saj je prvi znak kam bo zaljubljenca vodila pot tekom življenja. 

Pri sami izdelavi zaročnega prstana si lahko privoščite malo več svobode in mu dodate barvo, diamant, različne materiale; pomembno je, da le-ta izraža karakter in želje vaše ljubezni. Ne glede na vse, bo prstan nosila vaša najdražja oseba in je potrebno pomisliti na to pri naročilu.

Zaročni prstani >>

Poročni prstani

Poročni prstan je simbol združitve, ljubezni in večne zvestobe in predstavlja vez, ki bo trajala do konca življenja. Prstan s svojo obliko kroga simbolizira varnost, moč in dostojanstvo ter je znamenje zaščite pred zlim. Na ta način naj bi zakonca obvaroval pred nevarnostmi, ki jih prinese življenje.

To je nakup, ki mu je potrebno nameniti kar nekaj časa in pozornosti, saj vas bo spremljal do konca življenja in pomembno je da vam je resnično všeč.

Poročni prstani >>