Celovite storitve čiščenja stanovanja v čistilnem servisu Valina

Čiščenje stanovanja je opravilo, ki ga moramo opravljati prav vsi ljudje, ob enem pa gre za izjemno zamudno delo, ki nam pobere še tistega nekaj prostega časa, ki ga v hitrem tempu življenja sploh ujamemo. Prav zato smo za svoje stranke v podjetju Valina pripravili tudi možnost čiščenja stanovanja, ki lahko zajema tudi čiščenje preprog, globinsko čiščenje sedežnih garnitur ter čiščenje vzmetnic, seveda pa nikakor ne pozabimo na temeljito čiščenje tal.

Čiščenje celotnega stanovanja

Kako enostavno očistiti preproge kar doma?

Ena izmed največjih težav, s katero se stranke pri čiščenju doma srečujejo je čiščenje preprog. Pri čiščenju preprog je pomembno, da madež, ki se na preprogi pojavi, popivnamo in ne drgnemo, saj na ta način povzročimo, da se drobni delci še bolj zarijejo med vlakna, ki jih hkrati z mehaničnimi pritiski tudi poškodujemo. S pridom lahko uporabimo tudi nekatere preproste preparate kot sta pena za britje ali gazirana voda. Za navlažitev prizadete površine je dobro uporabiti čisto tkanino prepojeno z gazirano vodo. Pogosto to ne bo zadostovalo, zato lahko za boljše rezultate v enakem razmerju zmešamo kis in vodo ter ju nanesemo na madež s pomočjo pršilca. Pustimo učinkovati 10 do 15 minut, nato pa tako kot prej s čisto gobo popivnamo površino.

Stranke lahko izbirajo med rednim in generalnim čiščenjem

V podjetju Valina lahko stranke izberejo generalno čiščenje stanovanja, lahko pa se odločijo tudi za dnevna, tedenska ali mesečna čiščenja. Generalna čiščenja stanovanj se izvajajo po naročilu, v obsegu in terminu, ki se ga določimo skupaj z naročnikom. Pri generalnem čiščenju se uporabljajo specialna čistila. Čistilni servis Valina pri generalnem čiščenju stanovanja poskrbi za čistočo vseh površin od stropa do tal (čiščenje stropnih luči, cevi, pohištva, oblazinjenega pohištva, zaves, stekel, žaluzij, talnih površin – odstranjevanje starih premazov in nanos novih, globinsko čiščenje tekstilnih oblog ipd.).

Čiščenje tal in preprog

Nudimo tudi čiščenje poslovnih prostorov

Osebje je prijazno, komunikativno, natančno ter pošteno

V podjetju se zavedamo, da največjo kakovost podjetja predstavljajo prav ljudje, zato se lahko pri nas pohvalimo z marljivimi, natančnimi in zaupanja vrednimi zaposlenimi. V podjetju uporabljamo in nudimo sodobna, ekološka čistila, stroje in pripomočke različnih dobaviteljev, s katerimi smo razvili dolgoletne, dobre in korektne odnose in s pomočjo katerih dosegamo zavidljive rezultate na področju čiščenja stanovanja.

Vas zanima več o čiščenju stanovanja, ki ga v podjetju Valina ponujamo? Pokličite nas ali nam pišite po e-pošti, mi pa vam bomo z veseljem pomagali do informacij, ki jih pred odločitvijo za čiščenje stanovanja še potrebujete.