Pošlji povpraševanje

Turistična agencija Sajko - ugodne toplice: toplice v Sloveniji in na Hrvaškem | Slovenske toplice ponujajo pestro ponudbo

Ekipa v naši agenciji ima bogate in dolgoletne izkušnje z organizacijo potovanj in počitnic po Sloveniji in vzdolž jadranske obale, pa tudi v Evropi in po svetu. Ponujamo vam kakovostne, skrbno načrtovane programe, ki so preizkušeni in cenovno ugodni. Stremimo k osebnemu pristopu in prilagajanju vašim željam. Zaključenim skupinam pripravimo programe po naročilu. Poleg organizacije potovanj naša ponudba zajema tudi široko paleto turističnih storitev, kot so hotelske rezervacije v vseh slovenskih in tujih zdraviliščih, urejanje letalskih vozovnic ter organizacija kongresov in prireditev. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne ponudbe - med njimi tudi ponudbo za slovenske toplice in toplice na Hrvaškem. Naj bodo toplice ugodne za vaš žep. Z našo pomočjo si izberite tiste, ki vam bodo najbolj ustrezale - bodisi za oddih ali za okrevanje. Pomagali vam bomo pri rezervaciji namestitve in storitev v toplicah, vaš dopust pa dopolnili in obogatili s ponudbo izletniške dejavnosti v okolici kraja, kjer se nahajajo toplice.

Ugodne toplice za vaš dopust - v ponudbi boste našli slovenske toplice, kot so Moravske toplice, Terme Snovik, Terme Dobrna in Terme Čatež

Nudimo vam ugodne toplice v slovenskih toplicah, kot so Terme Snovik, Terme Dobrna, Terme Čatež in Moravske toplice. Terme v Moravskih toplicah so danes med bolj prepoznavnimi termalnimi središči v Sloveniji, ki nudijo sprostitvene in zdraviliške programe, wellness s pridihom Prekmurja, omogočajo pa tudi poslovna srečanja in kampiranje. Poleg bogastva termalno-mineralne vode goste privlačijo tudi pristne prekmurske kulinarične dobrote z izvrstnimi vini. Terme Čatež so izjemno privlačne slovenske toplice za družine, saj imajo enega največjih termalnih vodnih parkov v Evropi. Uživali boste lahko v vodnih atrakcijah na zunanjih in notranjih bazenih, se sproščali v wellness centrih in preizkusili v številnih športih, kot je na primer atraktivno deskanje na valovih. Terme Dobrna so najstarejše delujoče toplice v Sloveniji - termalni vrelec, ki se nahaja v osrednjem delu Zdraviliškega doma, je središče toplic. Terme Snovik ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim in so najvišje ležeče toplice v Sloveniji.

Ugodne toplice na Hrvaškem - Kvarner, klimatsko zdravilišče v Crikvenici, Opatiji in na Lošinju

Kvarner ima bogat morski zdraviliški turizem: klimatsko zdravilišče v Crikvenici je med najbolj znanimi zdravilišči v Kvarnerju, Opatija pa je prvo morsko klimatsko zdravilišče na jadranski obali. Ugodne toplice pa v naši agenciji ponujamo tudi na otoku Lošinj. Vabimo vas, da si ponudbo ogledate na naši spletni strani.

Turistična agencija Sajko | Ugodne toplice, slovenske toplice, Kvarner, zdravilišče, toplice v Sloveniji, toplice na Hrvaškem - povezava do naše spletne strani:

  • Ugodne toplice
  • Slovenske toplice
  • Klimatsko zdravilišče na Kvarnerju
  • Toplice v Sloveniji
  • Toplice na Hrvaškem