Pošlji povpraševanje

Akcija, poletne počitnice v Sloveniji, na Jadranu in Mediteranu - akcijska ponudba potovanj turistične agencije Sajko | Last minute Relax: ponudba aranžmajev za Jadran in Mediteran

Naša turistična agencija uspešno deluje že od leta 1993 in je med vodilnimi organizatorji turističnih potovanj tako v Sloveniji kot v Evropi in po širnem svetu. Naši programi so plod dolgoletnih izkušenj z organizacijo potovanj in počitnic, zato so kakovostni, skrbno načrtovani, preizkušeni in cenovno zanimivi. Naša ekipa, ki je sestavljena iz usposobljenih strokovnjakov, se drži načela osebnega pristopa in prilagajanja naročniku - vam. Na naši spletni strani si lahko ogledate akcijsko ponudbo aranžmajev v Sloveniji, ob jadranski obali, Mediteranu in po svetu. S ponudbo last minute, ki jo pripravlja agencija Relax, predvsem za letovanje na Jadranu in Mediteranu, pa lahko v zadnjem hipu pridete do ugodnega aranžmaja. Kot pooblaščena agencija za njihove aranžmaje vam lahko pomagamo pri organizaciji vaših počitnic.

Akcija, poletne počitnice v zloženki ''Poletne akcije''

Naša akcijska ponudba, ki smo jo za vas pripravili v posebni zloženki, imenovani ''Poletne akcije'', vam ponuja akcijske cene počitnic in potovanj v Sloveniji, Istri, Kvarnerju, Dalmaciji, Mediteranu in po svetu. V akcijsko ponudbo je vključeno tudi potepanje po hribih v Sloveniji in Avstriji. Akcija, ki vključuje slovensko obalo, vam omogoča ugodne počitnice v Kopru, Portorožu, Strunjanu, Fiesi in Izoli. Akcijska ponudba zajema tudi slovenske terme, kot so na primer Terme Čatež. Akcijska ponudba je še posebej pestra za letovanje na Hrvaškem.

Akcija, počitnice v Mediteranu: Tunizija in Turčija - hoteli all inclusive

Posebna akcija, ki vam ponuja 7-dnevne počitnice v Turčiji in Tuniziji, zagotavlja, da bo za ugodno ceno vsa ponudba hotela vključena v vaš paket. Turčija vas bo očarala s svojo bogato zgodovino ter arheološkimi znamenitostmi in raznolikostjo kulture. Biser najlepše obale v Turčiji, znani kot turška riviera, je Antalijski zaliv s priljubljenimi obmorskimi letovišči. Hammamet v Tuniziji je poleg Djerbe najbolj znano tunizijsko letovišče. Območje, znano pod tem imenom obsega kakih 30 kilometrov obale - vse od mesteca Hammamet do Yasmine na jugu. To je slikovito in moderno letovišče in izbran kraj za počitek, zabavo ali nakupe.

Last minute ponudba turistične agencije Relax

Naša agencija je pooblaščena turistična agencija za aranžmaje drugih turističnih agencij in obratno. Turistična agencija Relax ponuja last minute aranžmaje za Jadran in Mediteran. Oglejte si ponudbo na spletu, nato pa se odločite za destinacijo in nam prepustite organizacijo vašega potovanja. To bo za vas prvovrstna akcija, počitnice pa toliko bolj brezskrbne.

Turistična agencija Sajko | Akcija, počitnice, akcijska ponudba, last minute relax - povezava do naše spletne strani: