Pošlji povpraševanje

Apartmaji na Hrvaškem – Dalmacija, Istra ali Kvarner

Apartmaji na Hrvaškem so za Slovence nedvomno ena najbolj priljubljenih oblik počitniške namestitve. Ni torej presenetljivo, da je v obdobju, ko se približuje poletni dopust, ena najpogostejših iskalnih fraz prav »apartmaji Hrvaška«. Dalmacija je ena izmed regij, kamor se vsako leto odpravi ogromno turistov iz Slovenije. Tiste, ki jim malce daljša vožnja do Dalmacije ne diši najbolj, pa pogosto privabita Istra in Kvarner, slednji predvsem z otoki, kot sta Krk in Cres. Ponudba apartmajev je vsekakor dovolj pestra, da lahko izbiro v celoti prilagodite svojim željam. Vendar je za začetek pomembno, da veste, kje sploh iskati …

Apartmaji na Hrvaškem

Več potovanj na Hrvaškem

Udobni apartmaji na Hrvaškem v bližini morja – za 2 osebi ali več

Na spletni strani agencije Sajko turizem je zbrana pestra ponudba počitniških apartmajev na Hrvaškem oz. na območju Jadrana. Zagotovo boste našli idealno opcijo zase, ne glede na to, ali načrtujete dopust v večji skupini oziroma z družino ali pa vas morda bolj zanimajo manjši apartmaji za 2 osebi. Hrvaška je nedvomno dežela turizma, še posebej v poletnih mesecih, ko je dejavnost mnogih domačinov usmerjena predvsem v zagotavljanje optimalnega udobja za turiste. V naši bazi so zbrani preverjeni apartmaji na Hrvaškem (za 2 osebi idr.), ki so prepričali že mnoge dopustnike. Oprema in urejenost ustrezata visokim standardom, kar pomeni, da se vam med dopustom ne bo treba odpovedati udobju, kot ste ga vajeni sicer. Na voljo so tudi številni apartmaji na Hrvaškem, tako večji kot manjši, ki so le streljaj od urejenih plaž. To pomeni, da boste morali narediti zgolj nekaj korakov, če se boste želeli osvežiti v morju ali uživati ob predajanju nežno božajočim sončnim žarkom, medtem ko srkate koktajl ali se potapljate v vznemirljivo branje, za katerega med letom težko najdete dovolj časa.

Najem apartmaja v izbrani regiji Hrvaške (Dalmacija idr.)

S pomočjo iskalnika je mogoča enostavna selekcija apartmajev, prilagojena vašim kriterijem. Izbirati je mogoče med številnimi lokacijami, kjer so locirani apartmaji – hrvaška Dalmacija, Istra in Kvarner so tri osnovne regije, ki so zajete. Znotraj te delitve pa je nato mogoče iskati apartmaje v konkretnem kraju, kjer bi želeli letovati. V Dalmaciji so to lahko večja mesta, kot so Dubrovnik, Split in Šibenik, ali pa eden izmed priljubljenih otokov v Dalmaciji – Vis, Brač, Hvar, Korčula, Lastovo, Mljet itn. Pohitite in si pravočasno rezervirajte termin, ki vam ustreza!

Počitnice nekoliko drugače – križarjenje (Hrvaška in druge države)

Kaj pa, če niste najbolj navdušeni nad idejo, da bi celotni dopust preživeli v enem samem kraju oziroma v apartmaju? V tem primeru vam priporočamo križarjenje. Hrvaška oz. Jadran, seveda vključno z Dalmacijo, je le ena izmed opcij, ki so vam na voljo. Ponudba križarjenj (Hrvaška z Dalmacijo, norveški fjordi in Nemčija, Sredozemlje, Francija/Španija itn.) je zbrana na naši spletni strani. Zgodnja rezervacija poskrbi za še posebej ugodno ceno, zato se vam vsekakor splača izkoristiti »first minute« ponudbo. Ob tem naj omenimo, da so na voljo posebni popusti za otroke, ki potujejo z vami – pri določenih paketih je strošek zanje le pristaniška taksa. Nepozabne družinske počitnice, med katerimi boste uživali v najrazličnejših dejavnostih na luksuzno opremljeni ladji, nato pa raziskovali zanimive pristaniške kraje, so torej lahko obenem tudi cenovno dostopne!

Potovanja Hrvaška

Izberite svojo priljubljeno obliko potovanja!

Hrvaška ali katera izmed drugih destinacij, ki vam jih ponujamo; apartmaji ali križarka – izbira je vaša. Ne glede na paket, ki ga izberete, vam zagotavljamo profesionalno organizacijo, od namestitve, prehrane in prevoza do organiziranih kulturnih in razvedrilnih aktivnosti. Naš najpomembnejši cilj je, da svojim strankam zagotovimo resnično sanjska potovanja (Hrvaška idr.). Potovanja, ki jih organiziramo za vas, bodo izkušnja, ki vam bo še dolgo ostala v zelo lepem spominu. Izkušnje imamo tako z organizacijo počitnic za posameznike in pare kot za družine z majhnimi otroki in večje, zaključene skupine.

Preverite počitnice v Dalmaciji