Pošlji povpraševanje

Preživite aktivne počitnice in s tem tudi aktivni dopust s turistično agencijo Sajko

Turistična agencija Sajko vas vabi, da z nami preživite počitnice v Sloveniji, Evropi ali širnem svetu. Med organizatorji potovanj smo v samem vrhu, kar je plod naših dolgoletnih izkušenj z organizacijo potovanj in počitnic ter visoke kakovosti storitev. Naše programe namreč skrbno načrtuje ekipa usposobljenih strokovnjakov, zato so kakovostni, preizkušeni in tudi cenovno zanimivi. Ker verjamemo v osebni pristop, bodo vaše želje upoštevane, zato bodo tudi programi prilagojeni prav vam. Za vas bomo organizirali aktivne počitnice oz. aktivni dopust: od svetovanja pri izbiri destinacije, rezervacije namestitve in letalskih kart ter prevoza z letališča do vaše nastanitve pa vse do dodatnega programa, ki bo popestril vaše počitnice.

Aktivne počitnice v Evropi - preživite aktivni dopust v Italiji ali Franciji

Vabimo vas na aktivne počitnice v Italijo in Francijo. Aktivni dopust v Italiji lahko preživite v Sorrentu ali na Siciliji. Sorrento je letoviško mestece v bližini Neaplja in slovi kot eno najpomembnejših turističnih središč v tem delu Italije. Sicilija pa je zelo raznolika in ponuja veliko naravnih in kulturnih spomenikov.

Aktivne počitnice organiziramo tudi na Korziki. Vabimo vas na otok lepote in izjemnih kontrastov, v enega številnih obmorskih mestec, in vam ponujamo 8-dnevno letovanje v letovišču Porto, priljubljenem manjšem kraju na zahodni obali otoka.

Aktivni dopust ob Ohridskem jezeru - biseru Makedonije

Ohrid in Ohridsko jezero sta dve najbolj priljubljeni turistični destinaciji bivše Jugoslavije. Zagotovo sta biser Makedonije, ki sta zaradi bogate kulture prišla na seznam Unescove svetovne kulturne dediščine. Ohridsko jezero slovi po kristalno čisti vodi, na njegovi obali pa lahko obiščete mistične samostane.

Spoznajte severni Ciper in si privoščite aktivne počitnice v Nikoziji

Na Cipru se boste ves čas srečevali z mitom o boginji lepote Afrodite, zato ga nekateri imenujejo tudi otok ljubezni. Vsepovsod vas bodo spremljale vonjave agrumov, jasmina, mandljev, oljk in borovcev. Plaže so peščene, morje je toplo, hrana odlična, domačini pa prijazni. Glavno mesto otoka je Nikozija, edino na svetu, ki je razdeljeno na dva dela - grški in turški, ki vsak po svoje razkrivata lepoto in značaj kraja.

Slovenska zdravilišča ponujajo pestro ponudbo za aktivni dopust

Slovenska zdravilišča bodo poleg turističnega vidika kraja poskrbela za vaše zdravje in stanje duha s pestro ponudbo športnih in rekreativnih aktivnosti ter tako priskrbela obilo zabave. Zato ne oklevajte in si z nami privoščite aktivni oddih v termah.

Turistična agencija Sajko | Aktivne počitnice, aktivni dopust - povezava do naše spletne strani: