Pošlji povpraševanje

Rezervacije hotelov pri turistični agenciji Sajko | Hotelske rezervacije so del široke palete turističnih storitev | Rezervacije so lahko opravljene za vse vrste nastanitev - hoteli za vsak žep, hoteli all inclusive ali turistične kmetije

V naši turistični agenciji imamo bogate dolgoletne izkušnje z organizacijo potovanj in počitnic po Sloveniji, ob Jadranski obali, po Evropi in drugod po svetu. Vse naše programe skrbno načrtujemo in že doslej so se izkazali za izjemno kakovostne, preizkušene in cenovno ugodne, kar potrjujejo tudi naše zadovoljne stranke. Smo ambiciozna in strokovno usposobljena ekipa, ki deluje po načelu osebnega pristopa in katere cilj je zadovoljstvo vsakega izmed vas. Zato vsako ponudbo prilagodimo vašim individualnim željam in potrebam. Nudimo vam široko paleto turističnih storitev, ki vam lahko zelo olajša načrtovanje potovanja, tudi če se zanj odločate v zadnjem hipu. Tako za vas opravimo hotelske rezervacije in vam uredimo nakup letalskih vozovnic. Za poslovne skupine organiziramo vsakovrstne kongrese in prireditve - doma in v tujini. Dolgoletna uspešna prisotnost na turističnem trgu, ki nas je postavila med vodile organizatorje turističnih potovanj, nam zagotavlja konkurenčnost, vam pa visoko kakovost storitev.

Rezervacije hotelov po Sloveniji, Evropi in svetu | Hoteli all inclusive

Poleg rezervacije vaših počitnic in potovanj ali oddiha v vseh slovenskih zdraviliščih so možne tudi rezervacije hotelov v izbranih destinacijah. Hotelska rezervacija omogoča izbiro med hoteli all inclusive, hoteli za vsak žep, zdraviliškimi nastanitvami in turističnimi kmetijami. Možne so rezervacije hotelov za posamezne nočitve ali za daljša obdobja, za skupine ali za posameznike. Zelo dobro sodelujemo s številnimi hoteli po Sloveniji, Evropi in po svetu. V naši agenciji vam bomo zato lahko pomagali z mnogimi koristnimi informacijami in nasveti pri izbiri namestitve, ki vam bo najbolj ustrezala.

Rezervacija hotelov je enostavna in hitra preko spletnega iskalnika

Na naši spletni strani boste lahko s pomočjo iskalnika opravili želene rezervacije. Rezervacija hotelov preko iskalnika pa vam bo ponudila še dodatne možnosti izbire. Tako boste lahko denimo izbrali točno določeni hotel, v katerem boste lahko po vaših željah vnaprej naročili vsakodnevno prehrano, pa tudi sobo s pogledom na morje ali na gore. Prav tako boste lahko izbirali med dodatnimi značilnostmi nastanitve. Marsikateremu gostu tako na primer ustreza bližina obale oz. plaže, spet drugemu veliko pomeni možnost športnih aktivnosti ali wellness. Če se boste odločili za ponudbo all inclusive, pa to pomeni, da hoteli v ponudbo paketa vključijo vse storitve, ki jih hotel ponuja. To pa pravzaprav pomeni, da lahko denarnico tako rekoč pustite doma.

Turistična agencija Sajko | Rezervacije hotelov, hoteli all inclusive in ostali - povezava do naše spletne strani: