Pošlji povpraševanje

Magično silvestrovanje za vse družinske člane

Prehod v novo koledarsko letu je čudovita priložnost za potovanje, ki si ga že dolgo želimo, ali pa silvestrovanje izkoristimo za druženje s prijatelji in družinskimi člani na destinaciji, ki nam je pri srcu. Tudi v toplih jesenskih dneh ni prav nič prezgodaj za razmislek o tem, kako si pričarati magično silvestrovanje. Ponudbe turističnih agencij so raznolike in pestre, prilagojene različnim željam in debelinam denarnice.

Silvestrovanje za dva naj bo nepozabno romantično doživetje, silvestrovanje za družine pa zabavno, sproščeno in igrivo druženje in praznovanje. Razmislite o lokaciji, gurmanskih željah in doživetjih, ki bodo spremljale vaš vstop v novo leto 2020 in vaše nove začetke.

SilvestrovanjeNovo leto

Silvestrovanje na morju

Silvestrov večer tik ob morski obali prikliče spomine na prijetna počitniška doživetja, vonj morskega zraka pa spomni na užitke pod vročim poletnim soncem. Oddih na morju pozimi je prav tako blagodejen kot poleti, zato je silvestrovanje ob morju prijetna izkušnja, ki jo lahko začinite z odlično morsko hrano, ki razvaja vaše brbončice, prihodu novega leta pa nazdravite z okusnim lokalnim vinom iz bližnje vinske kleti. Silvestrovanje v Dubrovniku, Baški vodi, Trogirju ali Makarski ponuja prav to. V posebni ponudbi turističnih agencij so tudi posebna silvestrovanja ob bazenu.

Silvestrovanje za dva

Če si želite na Silvestrovo občutiti pravo zimo in zimske vremenske razmere, se odločite za praznovanje na enem od smučišč pri nas ali v tujini. Prečudovita Kranjska Gora ponuja božični in novoletni paket, ki oba poleg nočitve s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, ponujata tudi praznično večerjo z živo glasbo, aperitivom in animacijskim programom, poleg tega pa še brezplačni vstop v kazino, brezplačni vstop v vodni park in sprostitveni kompleks.

Tudi očarljiva Rogla ponuja posebno silvestrovanje za dva z imenom Zimska pravljica, ki vključuje nočitve, polpenzion, uporabo fitnesa, neomejen vstop v savne wellness centra, kopanje v termalnih bazenih in hotelskem bazenu.

Najdaljšo noč lahko pari preživijo v italijanski Padovi z ogledom znamenitosti na poti in v renesančnem mestu Padova, renesančno obzidje, romanska stolnica, mestna hiša, palača Estense, je le nekaj od njih. Silvestrsko večerjo z živo glasbo parom postrežejo v romantični italijanski restavraciji, znani po okusni hrani in odličnem vinu.Silvestrovanje v dvoje

Silvestrovanje v evropskih prestolnicah

Najdaljša noč v katerem od večjih evropskih mest ima svoj čar, ki hitro omreži ljubitelje novoletno okrašenih mest, druženja s prebivalci in ulične ponudbe lokalne hrane in pijače. Prav posebno vzdušje pričara silvestrovanje na prostem v Beogradu, turistične agencije med drugim ponujajo silvestrovanja v Albaniji, na Slovaškem, Češkem ali v Avstriji.

Preverite naše akcijske ponudbe

Eksotično silvestrovanje

Leto 2020 je pravšnje, da si uresničite dolgoletno željo in najdaljšo noč pričakate na drugem koncu sveta. Novoletne počitnice na Mauritiusu ponujajo večno razkošje poletja za vse družinske člane. Sanjsko silvestrovanje na otoku v Indijskem oceanu, obdanem s koralnim grebenom in peščenimi belimi plažami, je nepozabna destinacija tudi za novo leto. Eksotično silvestrovanje na Mauritiusu vključuje hotelsko namestitev s polpenzionom, gala silvestrsko večerjo v novem prenovljenem butičnem hotelu, večerni program z animacijo, SPA, kopanje v dveh hotelskih bazenih in uporabo fitnesa.

Silvestrovanje za družine

Prosti čas, ki ga prinaša božično-novoletni čas, preživite na snegu ali na morju – kot to najbolj ustreza vsem družinskim članom. Hotel Cerkno skupaj s smučiščem ponuja ugodno namestitev prav v času silvestrovanj. Družine se lahko sproščajo v hotelskem termalnem bazenu, se sprehajajo po čudoviti okolici in drvijo po zasneženih strminah. Prenovljena hotelska ponudba vključuje več savn, fitnes, kozmetični, masažni in frizerski salon, manjšo športno dvorano in ogrevano shrambo za smučarsko opremo. Samopostrežni zajtrk in večerja imata možnost vegetarijanske ali dietne različice, hotelski kompleks pa vključuje tudi tri osvetljena igrišča za tenis, igrišče za košarko, odbojko, badminton, tečaje za nordijsko hojo. Nešteto je tudi možnosti za lov, ribolov in planinarjenje.