Pošlji povpraševanje

Apartmaji na Jadranu - apartmaji ob morju | Apartmaji na Hrvaškem

Vse več mladih navdušujejo izleti po Evropi in potovanja v eksotične kraje, še vedno pa ostaja veliko privržencev klasičnih počitnic. Vsako leto priljubljena izbira so počitnice na Jadranu, ki ponujajo prav vse - od sprostitve in uživanja na plaži do raziskovanja prelepih pokrajin ter okusne jedače in pijače. Čeprav gre za počitnice v tujini, pa do čudovite lokacije ni daleč, saj so vam na voljo številni apartmaji na Jadranu. Apartmaji na Hrvaškem so locirani vzdolž celotne jadranske obale, ob čistem Jadranskem morju in v prijetnih obmorskih mestih. Seveda se apartmaji nahajajo tudi v mirnejših predelih Jadrana, stran od množic ljudi. Naj za lepo izkušnjo poskrbijo apartmaji na morju iz naše ponudbe.

Apartmaji na morju - apartmaji na Jadranu različnih kategorij in velikosti

Vzdolž celotne jadranske obale so vam na voljo številni apartmaji na Jadranu. Omenjeni apartmaji ob morju so različnih velikosti, struktur in kategorij. Večina apartmajev ima tri zvezdice, nekateri dve ali štiri. Tako lahko na svoj račun pridete vsi, od tistih, ki vam luksuzno bivanje ne pomeni veliko, do tistih, ki vam za dobro opremljenost apartmajev na Hrvaškem ni težko plačati nekaj dodatnih evrov. Vedno pazimo, da so apartmaji skrbno izbrani, z ugodno lego in čudovitim razgledom. V večini primerov so klimatizirani, poleg tega imajo teraso ali balkon. Apartmaji na Hrvaškem se nahajajo v neposredni bližini morja, saj verjamemo, da sta vaši osnovni želji uživanje v morju in sončenje na plaži.

Apartmaji na Jadranu - kje se nahajajo apartmaji ob morju iz naše ponudbe

Kot rečeno, so vam po ugodnih cenah na voljo številni apartmaji na Jadranu, ki se nahajajo od slovenske Istre pa vse do Črne Gore. Tako so v naši ponudbi zajeti apartmaji ob slovenskem morju, apartmaji na Hrvaškem (Istra, Kvarner ter severna, srednja in južna Dalmacija) in apartmaji na morju v Črni Gori. Med najbolj priljubljene destinacije sodijo Umag, Poreč, Vrsar, Rovinj, Makarska, Brela, Dubrovnik in črnogorska Budva, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na priljubljene otoke, kot so Mali Lošinj, Cres, Krk, Rab, Pag, Brač, Hvar, Vis in Korčula. Turistična agencija Sajko je pogodbeni partner številnih apartmajev na Jadranu, v mnogih objektih imamo tudi lastne kapacitete. Tako lahko hitro in enostavno preverimo, če so apartmaji na Jadranu v izbranem terminu prosti, ter izvedemo takojšnjo potrditev rezervacij. Preverite našo bogato ponudbo, pozorni bodite na še posebej ugodne last minute ponudbe, in nam pošljite povpraševanje.

Turistična agencija Sajko | Apartmaji na Jadranu, apartmaji ob morju, apartmaji na Hrvaškem, apartmaji na morju - povezave do naše spletne strani:

  • Apartmaji ob morju
  • Apartmaji na Hrvaškem