Pošlji povpraševanje

Počitnice v tujini - v Italiji in na Jadranu | Krajše počitnice v Sloveniji

Poletje je letni čas, v katerem nastopi največ dopustov. Takrat so prosti tudi otroci in mladostniki, ki jih med letom bremenijo šolske obveznosti. Veliko ljudi si med poletjem vzame čas za preživljanje počitnic v tujini, nekateri se odločijo kar za počitnice v Sloveniji, spet drugi pa prisegajo na potovanja v oddaljene dežele s pestrim in zanimivim programom. S turistično agencijo Sajko je možno prav vse - počitnice v Sloveniji, počitnice v tujini, daljše ali krajše počitnice, raznovrstna potovanja na vseh sedem celin sveta, individualno prilagojeni programi in še mnogo več. Naša turistična agencija vam nudi tudi first in last minute ponudbe po izjemno ugodnih cenah. Oglejte si našo spletno stran z neštetimi destinacijami, izberite svojo najljubšo, mi pa bomo poskrbeli za brezhibno organizacijo.

Počitnice v tujini - nepozabne počitnice v Italiji

Če vam ne zadoščajo počitnice v Sloveniji, se s pomočjo naše organizacije odpravite na počitnice v tujino. Do čudovitih lepot narave ter kulturno in zgodovinsko bogatih pokrajin ni daleč, saj vam vse omenjeno nudijo počitnice v Italiji. Organiziramo nepozabne počitnice na Siciliji, kamor lahko odpotujete z avtobusom ali letalom. Oglejte si staro Taormino in se povzpnite po pobočjih Etne, če potujete z avtobusom, pa je v program vključen tudi panoramski ogled večnega mesta - Rima. Počitnice v tujini lahko preživite tudi v italijanskem obmorskem mestu Sorrento, kjer ne primanjkuje zanimivih ozkih uličic, prodajaln spominkov in seveda čistega ter osvežilnega morja. Odločite se za počitnice v Italiji in spoznajte Apeninski polotok s Sicilijo in Sardinijo.

Počitnice v tujini - z agencijo Sajko na počitnice na Jadranu

Počitnice v tujini, na katerih ne bo manjkalo lenarjenja, uživanja na plaži ter dobre hrane in pijače, so lahko počitnice na Jadranu. Organiziramo daljše in krajše počitnice na Jadranu na mnogih lokacijah. Omenjene počitnice v tujini lahko preživite v severni, srednji ali južni Dalmaciji, v Istri, na Kvarnerju, v Črni Gori ali Bosni in Hercegovini. Po ugodnih cenah so vam na voljo številni obmorski hoteli in apartmaji na Jadranu. Počitnice na Jadranu lahko preživite na ladji, saj so v našo ponudbo vključena tudi križarjenja po Jadranu.

Počitnice v Sloveniji - spoznajte lepote Slovenije

Naša turistična agencija organizira tudi počitnice v Sloveniji. Čudovita slovenska obmorska mesta - Portorož, Ankaran, Koper, Fiesa in Strunjan - so prava izbira za preživljanje poletnih počitnic. Seveda lahko z našo pomočjo počitnice v Sloveniji preživite tudi drugje - v termalnih zdraviliščih ali na kmetijah in domačijah. Organiziramo tudi aktivne počitnice, zanimive so predvsem krajše počitnice v dolini Soče. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da bodo počitnice potekale v skladu z vašimi pričakovanji.

Turistična agencija Sajko | Počitnice v tujini, počitnice v Sloveniji, počitnice na Jadranu, počitnice v Italiji, krajše počitnice - povezave do naše spletne strani: