Pošlji povpraševanje

Turistična agencija Sajko sodi med priljubljene agencije za potovanja

Se odpravljate na počitnice? Morda na potovanje? Ste pregledali že številne agencije za potovanja, pa ne veste, katero izbrati? Turistična agencija Sajko vam nudi prijetne počitnice v tujini ali Sloveniji, prav tako pa so vam na voljo mnoga zanimiva in avanturistična potovanja. Izredno priljubljeni so tudi daljši ali krajši izleti po Evropi, kjer ne manjka ogledov znamenitosti in spoznavanja različnih evropskih kultur. Naša turistična agencija organizira tudi poljubna individualna potovanja, kjer so upoštevane vse vaše želje. Na voljo so vam tudi all inclusive počitnice. Sedaj lahko prenehate z iskanjem agencije za potovanja, saj ste pravkar našli najboljšo.

Turistična agencija Sajko - bogata izbira, pestri aranžmaji in ugodne cene.

Turistična agencija Sajko vas popelje na vse celine sveta

Dandanes vas agencije za potovanja popeljejo na številne destinacije na različnih celinah, s turistično agencijo Sajko pa lahko obiščete prav vseh sedem celin: Evropo, Azijo, Afriko, Severno in Južno Ameriko, Avstralijo in celo Antarktiko. Med najbolj priljubljena potovanja 2012 sodijo: Indija, Mjanmar in Tajska, Vietnam in Kambodža, Indonezija, Šri Lanka in Maldivi, Kitajska, Dubaj, Peru in Bolivija, Čile in Argentina, Mehika in Kuba, Brazilija, ZDA in Kanada, Maroko, Kilimanjaro, Nova Zelandija in Avstralija. Turistična agencija Sajko poskrbi tudi za organizacijo potovanj po celotni Evropi, novembra pa vas popelje na ogled tjulnov, mrožev, pingvinov in še marsičesa na Antarktiko. Dovolite, da za popolno organizacijo potovanj poskrbi turistična agencija Sajko.

Odkrijte lepote Slovenije s turistično agencijo Sajko

V ponudbi naše agencije za potovanje, počitnice in izlete je zajeto tudi spoznavanje Slovenije. Z nami lahko odkrivate lepote vseh slovenskih pokrajin ter spoznavate zgodovinsko in kulturno bogata mesta. Popeljemo vas v Ljubljano, na Bled, na Gorenjsko, Štajerko in v Prekmurje. Turistična agencija Sajko vam omogoča nepozabno spoznavanje Pohorja, kraškega sveta, Lipice, Škocjanskih jam, doline Soče in vedno zanimivega Primorja. Lahko nam zaupate tudi vaše želje in sestavili bomo program, ki vam bo pisan na kožo.

Agencije za potovanje - za nepozabno doživetje poskrbi turistična agencija Sajko

Pri nas poskrbimo za vse - od letalskih kart, nastanitev, obrokov in vseh potrebnih zavarovanj do prijaznih vodnikov ter bogatih in zanimivih programov. Naša turistična agencija je na trgu prisotna že vrsto let, organizirali smo že nešteto potovanj, s katerih so se potniki vedno vračali izjemno zadovoljni. Če imate kakršnokoli vprašanje, lahko brez zadržkov pokličete v eno izmed naših poslovalnic. Zaposleni v turistični agenciji Sajko vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi in izdelali program po vaših željah.

Turistična agencija Sajko | Turistična agencija, agencije za potovanja - povezave do naše spletne strani: