Pošlji povpraševanje

Potovanje v Avstralijo s turistično agencijo Sajko | Pridružite se nam in doživite nepozabno potovanje po Avstraliji | Avstralija: potovanje, letalske karte in viza

Naša agencija se lahko pohvali, da sodi med vodilne organizatorje turističnih potovanj tako po Sloveniji kot po Evropi in ostalih kontinentih po svetu. Programi, ki jih sestavlja ekipa strokovno usposobljenih ljudi, so kakovosti in skrbno načrtovani ter preizkušeni in cenovno zanimivi. Naša dolgoletna uspešnost na turističnem trgu zagotavlja konkurenčnost in visoko kakovost storitev. Poleg organizacije potovanj namreč nudimo še široko paleto turističnih storitev - poskrbimo za rezervacije izbranih hotelov, uredimo letalske karte (na primer za Avstralijo) ter organiziramo kongrese in prireditve. Znamo prisluhniti vašim željam in se jim tudi prilagajamo - skozi vsa leta delovanja je naše vodilo osebni pristop. Če je vaša želja Avstralija, bomo poskrbeli, da bo potovanje z nami nepozabno.

Potovanje v Avstralijo - pridružite se nam na 21-dnevnem potovanju po Avstraliji in Novi Zelandiji

Potovanje v Avstralijo se začne na letalu - za letalske karte bomo poskrbeli mi. Leteli bomo z Brnika prek Frankfurta in Singapurja do Cairnsa v Avstraliji. Tam si boste ogledali deževni pragozd in Veliki koralni greben. Iz Cairnsa boste poleteli proti Ayers Rocku, ki je največji osamelec na svetu in sveta gora za Aborigine. Po nepozabnem doživetju sončnega zahoda in vzhoda sledi vožnja po Severnem teritoriju in prihod v Alice Springs - prestolnico Rdečega centra Avstralije. Potovanju sledi ogled Melbourna, ki je drugo največje mesto v Avstraliji. Tukaj si boste lahko ogledali znamenitosti, kot so parlament, katedrala sv. Patricka, Cookova koliba in botanični vrt, ter doživeli vožnjo po Veliki oceanski cesti. Za drugim največjim mestom pride na vrsto avstralska prestolnica Canberra - ogled tamkajšnjih znamenitosti. Naslednji dan sledi avtobusna vožnja do Sydneya, kjer se bo potovanje po Avstraliji zaključilo in se naslednji dan nadaljevalo po Novi Zelandiji.

Viza za Avstralijo in letalske karte za potovanje v Avstralijo

Viza za Avstralijo je dokument, brez katerega v državo ne morete vstopiti in je zanj treba poskrbeti pred začetkom potovanja v Avstralijo. Sam postopek je za državljane Evropske unije vključno s Slovenijo, enostaven, hiter, brezplačen in v celoti izvedljiv preko spleta. Viza velja 12 mesecev in velja za neomejeno število obiskov, pri čemer noben posamezen obisk ne sme trajati dlje od 3 mesecev. Prepustite nam urejanje vize in letalske karte za Avstralijo, saj vam bomo tako prihranili čas. Pri letih na dolge razdalje, kot je potovanje v Avstralijo in Novo Zelandijo, je ponavadi več postankov, še posebej če želite privarčevati - velja namreč, da več postankov zniža ceno kart.

Turistična agencija Sajko | Potovanje po Avstraliji, Avstralija, potovanje, letalske karte za Avstralijo, viza za Avstralijo - povezava do naše spletne strani: