Pošlji povpraševanje

Mediteransko morje in nepozabne počitnice na morju

Mediteransko morje s svojimi 2.500 milijoni km2 površine nudi obilo priložnosti za nepozabne počitnice na morju. Kristalno čisto morje, čudovite plaže, bogata zgodovina in odlična kulinarika najbolje opisujejo sončne države Mediterana. Oglejte si našo ponudbo počitnic: križarjenja po otokih, apartmaji ob morju ter potovanja po mediteranskih mestih in državah.

Počitnice na morju | Križarjenja po otokih Mediteranskega morja

Zaradi prijaznih vremenskih pogojev, čudovite obale, bogate preteklosti in raznolike kulture je Mediteran ena najbolj ali celo najbolj popularna turistična destinacija za počitnice na morju na svetu. Mediteransko morje obkroža 21 držav, ki imajo po večini dobro razvit turizem. Dobrodošli so jim tako individualni gostje v udobnih apartmajih ob morju, kot tudi večje skupine iz mediteranskih križark. Raziščite grške otoke in civilizacijo z več kot 2.500 letno zgodovino ali pa raznolikost hrvaških obalnih mest in otokov s prekrasnimi obalami kot gost elegantno opremljene ladje! Križarjenja vam nudijo udobje letovišča in pestrost potovanj. Spoznajte Mediteransko morje tudi z ladje.

Počitnice na morju | Apartmaji ob Mediteranskem morju za dopust po vaši meri

Ne glede na to, da Mediteransko morje privlači okoli tretjino svetovnih turistov, pa se še najdejo tudi kotički neokrnjene narave za mirne počitnice na morju. Apartmaji ob morju, ki jih nudimo, vam omogočajo preživljanje sproščujočih ali aktivnih počitnic - po vaši izbiri in vašem urniku. V ponudbi imamo veliko izbiro apartmajev ob hrvaškem morju kot tudi v ostalih državah Jadrana in Mediterana.

Mediteransko morje | Aktivne počitnice ob morju - zgodovina in šport

Preživite aktivne počitnice ob morju z našo pomočjo. Organiziramo vam prevoz, nočitve in različne izlete v okviru vašega letovanja ali potovanja. Mediteransko morje ponuja polno užitkov na svoji gladini kot tudi v nevidnem svetu, ki se skriva pod njo. Ne glede na to ali ste navdušenec adrenalinskih športov (kajak, gorsko kolesarjenje, smučanje na vodi...) ali deskanja, golfa, ribarjenja, Mediteransko morje bo zagotovo zadovoljilo vaše apetite.

Turistična agencija Sajko | Mediteransko morje, počitnice na morju, apartmaji ob morju, Mediteran - povezave do naše spletne strani:

  • Mediteransko morje
  • Počitnice na morju
  • Mediteran
  • Apartmaji ob morju