Pošlji povpraševanje

Že razmišljate o destinaciji za novo leto?


Poletne počitnice so za nami, s pričetkom šolskega leta se v naš vsakdan pritihotapijo nizke temperature, megla, dež, pa tudi nove obveznosti in skrbi. Ker smo se na poletnih počitnicah dobro odpočili in vemo, da se telo regenerira in odpočije le na sproščujočem in brezskrbnem dopustu, nam misli uhajajo naprej, na destinacije za novo leto.

Če nam v poletnih mesecih ustrezajo brezskrbna potepanja in poležavanje na plaži ob knjigi, so zimske temperature kot nalašč za novoletne izlete v okrašene prestolnice mest, uživanje ob termalnih bazenih ali praznovanje novega leta v krajih, kjer še nismo bili. Zgodnji ptički dobijo najboljše cene – če ponudbe turističnih agencij za novo leto pregledate še danes, boste imeli res veliko izbire in najugodnejše cene. Prehitite zimo in slabo voljo!

Novo leto


Novoletni izleti – najboljše destinacije za novo let

Na krajši, nekajdnevi izlet za novo leto, lahko pobegnemo v prestolnice in praznično okrašena mesta naših sosednjih držav. Na božično okrašeni Dunaj, pa praznični Salzburg, morda v lučke obdani romantični Pariz? Že samo nekaj dnevni pobeg iz sivega decembrskega vsakdana, s prijatelji ali družino, blagodejno vpliva na naše počutje. Nobene tesnobnosti in slabe volje ne boste čutili, če za destinacijo za novo leto izberete toplo Sicilijo ali pa gostoljubno Sarajevo. Praznovanje za novo leto si tako še mnogo pred tem, ko bodo o tem začele razmišljati množice, rezervirate v Grazu, Pragi ali Munchnu. Za pristen in prijazen vstop novo leto 2020 si privoščite avtobusni izlete v Prago, Bratislavo, Beograd,  Krakow ali Rim. Če pa imate na voljo zgolj nekaj dni, so tu silvestrovanja na Hrvaškem in v Sloveniji, kjer se lahko zavrtite na novoletnem plesu ter se prepustite okusni gurmanski izkušnji. Za avanturiste se na voljo drugačna novoletna potovanja – v Jordanijo, Egipt, Dubaj, Dominikansko republiko, na Kuba, Maldive, Srilanko, Mauricius ali Zanzibar.

 Že veste kam za novo leto z družino?


Kam za novo leto z družino

Za povezujočo in zabavno družinsko novoletno destinacijo, ki bo trajala teden dni, predlagamo Kanarske otoke. Omenjena destinacija je pozimi tako finančno kot tudi časovno, najbolj dostopna. Sicer ne boste doživeli tropskega raja, boste pa ujeli večno pomlad. Na vseh sedmih otokih boste zagotovo našli družini prijazno ponudbo in vse udobje evropskih življenjskih navad.

Nekoliko več eksotike, še vedno pa toplejše temperature, nudi v tem letnem času Maroko. Spoznavanje vzhodnjaške kulture, ogledi znamenitosti in bogastvo okusov in začimb kar vabijo na potovanje v maroško pravljico.

Obisk otoka vitezev – Malte, bo zagotovo destinacija za novo leto, ki bo navdušila vse družinske člane. Malta ima okrog 400.000 prebivalcev in dva uradna jezika: malteščino in angleščino. Ta otoška država v sredozemskem morju ima bogato zgodovino in celo vrsto lokalnih turističnih zanimivosti. Turizem je zelo razvit, saj Malto letno obišče trikrat več turistov, kot je prebivalcev. Turistična infrastruktura se je v preteklih letih zelo povečala, na otoku ogromno hotelov, kjer vsakdo najde nastanitev po svojem okusu.

Kam za novo leto z družino?


Novo leto na morju

Praznovanje prihoda novega leta na morju je za vse ljubitelje mediteranske klime nepozabna in čudovita izkušnja. Najem lepo luksuzne vile ali večjega apartmaja ob morju pričara vonj po počitnicah in sproščujoč občutek svobode. Če si za destinacijo za novo leto izberete sosednjo Hrvaško, razmislite o obisku čudovitih nacionalnih parkov, ki so v času, ko narava počiva zanimivi in atraktivni bolj kot v poletni vročini.

Novo leto lahko pričakate tudi v udobju katerega od hrvaških hotelov, ki v tem času nudijo premium pakete za svoje goste. Prestižno razvajanje poleg vrhunsko opremljene hotelske sobe vključuje tudi koriščenje notranjega hotelskega bazena z morsko vodo, masažnega centra in savne ter bogato kulinarično ponudbo. Hotel ima na voljo tudi bogat animacijski program za svoje goste, organizira oglede lokalnih zanimivosti v bližnji okolici in za vse ljubitelje iger na srečo – tudi igralnico.

Več o novoletnem praznovanju