Pošlji povpraševanje

Počitnice na Jadranu - čudovita jadranska obala z urejenimi hoteli

V turistični agenciji Sajko smo pripravili številne zanimive aranžmaje. Vsem, ki si želite oddiha od vsakodnevnih obveznosti, so namenjene počitnice, ki jih lahko preživljate na različnih lokacijah. Naše stranke se največkrat odločajo za počitnice v tujini, med katerimi so še posebej priljubljene počitnice na Jadranu. Jadranska obala s svojimi naravnimi lepotami in prijetnimi mesteci poskrbi za popolno sprostitev, ne manjka pa tudi okusnih jedi in dobrih pijač. V našo ponudbo so vključene tudi aktivne počitnice. Poleg tega so vam po ugodnih cenah na voljo izleti po Evropi ter potovanja po Aziji, Afriki, Južni in Severni Ameriki, Avstraliji in Novi Zelandiji, novembra pa greste lahko z nami tudi na Antarktiko. Za vse podrobnosti si oglejte naš novi prospekt - Potovanja 2012.

Jadranska obala - prijetna in ugodna izbira za preživljanje počitnic

Počitnice na Jadranu lahko preživljate na različne načine. Lahko raziskujete stara mestna jedra, s seboj lahko vzamete kolesa in odkrivate lepote narave, seveda pa se na počitnicah lahko prepustite tudi vodnim užitkom in lenarjenju na kamniti ali peščeni jadranski obali. Za vas smo pripravili pestro ponudbo s številnimi apartmaji in hoteli, po želji pa lahko najamete tudi razkošno luksuzno vilo. Ponudba počitnic na Jadranu je zares bogata, zato smo prepričani, da boste našli izbiro, ki ustreza vašemu okusu.

Počitnice na Jadranu - kam se lahko odpravite na dopust

Jadranska obala je dom mnogih prijetnih kampov, seveda pa se ob dolgi obali nahajajo tudi številni hoteli in apartmaji na Jadranu. Turistična agencija Sajko vam omogoča preživljanje počitnic vzdolž celotne jadranske obale:

  • Istra
  • Kvarner
  • Severna Dalmacija
  • Srednja Dalmacija
  • Južna Dalmacija
  • Črna Gora

Po ugodnih cenah so vam na voljo hoteli različnih cenovnih razredov. Vsi hoteli na Jadranu so skrbno izbrani. Vrhunske lokacije tik ob obali, bližina prijetnih in raznolikih mest, sodobna oprema hotelov in prijazno osebje so ključ, ki vodi do strank, ki se z veseljem vračajo na Jadran.

Počitnice na Jadranu - ne pozabite na last minute ponudbe

Počitnice na Jadranu so še toliko prijetnejše, če so cene ugodne. Preglejte naše akcijske ter last minute ponudbe in odpotujte na jadransko obalo po še posebej nizkih cenah. Med akcijskimi ponudbami lahko pogosto najdete tudi all inclusive počitnice v hotelih na Jadranu, kjer vas bo hotelsko osebje razvajalo od jutra do večera z odličnimi jedmi in lokalnimi pijačami.

Turistična agencija Sajko - da bodo počitnice na Jadranu popolne.

Turistična agencija Sajko | Počitnice na Jadranu, jadranska obala, hoteli na Jadranu - povezave do naše spletne strani:

  • Počitnice na Jadranu
  • Hoteli na Jadranu