Pošlji povpraševanje

Silvestrovanje naj bo uvod v uspešno novo leto

praznovanje novega leta

Bliža se praznični čas, ko zaključimo staro leto ter v pričakovanju novega zajamemo z veliko žlico, da bi do kraja izkoristili prav vse kar nam je preteklo leto namenilo, se od njega poslovili, ter polni vtisov in lepih občutkov vstopili v novega. Silvestrovanje predstavlja prehod iz starega v novo. Če nam primanjkuje idej kam bi se podali letošnje leto, nam turistično podjetje Sajko ponuja številne vabljive možnosti.

Silvestrovanje za samske

Biti samski ne pomeni, da se moramo odpovedati primernemu zaključku leta. Zakaj bi silvestrovo preživeli sami ali v družbi parov?

Turistična agencija Sajko ob koncu leta organizira različne izlete, potovanja ali oddihe, kjer bo poskrbljeno za odličen program, udobno namestitev in prijetno družbo. Preostane nam le, da pripravimo kovčke in se z njimi podamo novim dogodivščinam na proti.

Silvestrovanje v toplicah

Terme Čatež so zimska termalna riviera, ki vključuje 2.300 m2 termalnih vodnih površin, tobogan, skakalnico, gusarsko ladjo, notranje in zunanje bazene, otroški bazen, tobogan, masažna ležišča, vodni tok, slapove, masažne bazene, ročne masaže, restavracijo ipd. Izbiramo lahko med več možnostmi namestitve.

Silvestrski paketi so lahko 2 ali 3 dnevni, z možnostjo podaljšanja.

Paketna ponudba v Hotelu Terme vključuje polpenzione, novoletni zajtrk, svečano silvestrsko večerjo ob glasbi, novoletno zabavo, neomejeno kopanje v njihovem notranjem in zunanjem bazenu, uporabo tamkajšnje savne in fitnes studia, dva vstopa dnevno v zimsko Termalno riviero, en vstop dnevno v bazenski kompleks Hotela Čatež ter bogat animacijski program.

Hotel toplice ponuja pakete s polpenzioni, novoletnim zajtrkom, svečano silvestrsko večerjo ob glasbi, novoletno zabavo, uporabo njihovega fitnes studia, dvema vstopoma dnevno v Zimsko Termalno Riviero ter bogatim animacijskim programom.

V Hotelu Čatež imamo na izbiro pakete s polpenzioni, novoletnim zajtrkom, svečano silvestrsko večerjo ob glasbi, kopanjem v njihovem bazenskem kompleksu, enim časovno neomejenim vstopom dnevno v Zimsko Termalno Riviero ter bogatim animacijskim programom.

V Termah Tuhelj bo za vaše udobje in prijetno počutje poskrbljeno v sodobno opremljenem hotelu Well, s pestro ponudbo wellness programov, največjim hrvaškim centrom savn ter izvrstno kulinariko.

Terme Tuhelj Slovenija

Silvestrski paket vključuje 4 dni, 3 noči, 3 zajtrke, 2 penzionski večerji ter silvestrsko večerjo s silvestrovanjem v restavraciji Lati (aperitiv, svečana silvestrsko večerjo z živo glasbo, penino), ali all inclusive silvestrovanjem na bazenih Vodnega planeta (all inclusive pijača, penina, zabava z DJ-em itd.) Pri obeh paketih lahko izbiramo med Premium ali Classic sobami. Oba vključujeta wellcome drink, pohod z baklami in degustacijo vina v baročnem dvorcu Mihanović, prednovoletni večerni party, novoletni ples, kopanje na bazenih Vodnega planeta ter neomejen vstop v savne in fitness center.

VIKEND PAKETI V TERMAH

Silvestrovanje na obali

Turistično podjetje Sajko ponuja tudi štiridnevno mini križarjenje Novoletna Azurna Obala, ki vključuje krajši ogled starega jedra Cremone, vkrcanje na moderno ladjo v pristanišču Savona, plovbo do Nice, ogled kneževine Monaco, Monte Carla, Antibesa in še veliko drugega. Za nočitev je poskrbljeno na ladji, kjer se bo v bogati restavraciji, ob plesni glasbi ladijskega ansambla, odvijalo tudi silvestrovanje.

Cena vključuje 2 nočitvi v notranjih kabinah na ladji, 2 zajtrka + kosilo v samopostrežni restavraciji na ladji, 2 streženi večerji v ladijski restavraciji, živo glasbo in animacijo, plovbo na relaciji Savona–Nica–Savona, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu v Genovi, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.

Sejšeli novo leto

Sejšeli veljajo za tropski raj, otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu.

Cena novoletnega paketa, ki ga ponuja turistična agencija Sajko vsebuje povratne letalske polete Benetke - Doha -Sejšeli, letališke takse, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu Berjaya Beau Vallon Bay Resort, svečano silvestrsko večerjo v hotelu, nočitev v hotelu v Dohi, organiziran povratni transfer z letališča na Sejšelih do hotela, voden ogled prestolnice Victoria (+ vstopnina za botanični vrt), celodnevni izlet po otoku Mahe (+ kosilo), organiziran povratni transfer do hotela v Dohi, organiziran povratni transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Benetke, spremstvo slovenskega vodiča in celotno organizacijo.

ZA VEČ INFORMACIJ KLIKNITE TUKAJ