Pošlji povpraševanje

Zdravilišča in terme v Sloveniji | Turistična agencija Sajko pooblaščena tudi za aranžmaje Neckermann | Slovenska naravna zdravilišča

Naša dežela je bogata z naravnimi termalnimi zdravilišči - imamo kar 87 termalnih izvirov, pa tudi nekaj mineralnih vrelcev, ki dopolnjujejo ponudbo zdravilišč. Zdravilišča v Sloveniji vam ponujajo vse, kar potrebujte za sproščujoč oddih ali uspešno okrevanje. Termalna voda namreč pomaga pri rehabilitaciji po vseh vrstah poškodb in obolenj ter pooperativnih stanj. Naša agencija vam bo pomagala pri storitvah, kot so rezervacije hotelov in zdraviliških storitev, in popestrila vaš dopust z bogato ponudbo izletniške dejavnosti v bližini zdravilišča. Naša agencija je tudi pooblaščena agencija za aranžmaje drugih turističnih agencij - na primer za Neckermann, ki ima v svoji ponudbi poleg potovanj tudi zdravilišča in terme v Sloveniji. Slovenska zdravilišča svojo ponudbo dopolnjujejo z zabaviščno-rekreacijskimi parki in wellnessom. Vzemite si čas zase in si privoščite oddih, ki vam ga lahko ponudi le zdravilišče.

Zdravilišča in terme v Sloveniji bodo poskrbela za vaše telo, zdrav način življenja in stanje duha

Če vam je zdravje in dobro počutje pomembno, bodo zdravilišča in terme v Sloveniji poskrbela za vaše telo, zdrav način življenja in stanje duha. Zdravilišča vam poleg tega, da so turistična destinacija, ponujajo izjemne možnosti športnih aktivnosti, zabave, kulinaričnih užitkov in kakovostne nastanitve. Za vas bodo poskrbeli vrhunsko usposobljeni strokovnjaki, ki se posvečajo zdravju duše in telesa, hkrati pa boste za svoje zdravje in dobro počutje veliko lahko naredili tudi sami, če boste izkoristili možnost široke ponudbe športnih in rekreativnih aktivnosti. Zdravilišča so navadno daleč od mestnega hrupa in vse hitrejšega ritma sodobnega načina življenja. Omogočajo vam, da odkrivate skrivnosti nedotaknjene narave ter se posvečate sebi in svoji družini, saj so zdravilišča v Sloveniji lahko dobra izbira za vaše družinske počitnice - tako za šolske kot za poletne počitnice.

Terme v Sloveniji - slovenska naravna zdravilišča niso edina, ki so se razvila v okolici številnih termalnih vrelcev

V okolici številnih termalnih vrelcev so se razvili tudi terme in termalna zdravilišča. Mnoga med njimi zaradi zdravilnih učinkov vrelcev sicer še vedno opravljajo medicinsko rehabilitacijo, vendar poskušajo s svojo ponudbo pritegniti nekoliko bolj zahtevne goste. Terme Snovik so prvo turistično podjetje v Sloveniji, ki je pridobilo znak EU Marjetica za okolju prijazen turistično-nastanitveni objekt. Tako zdravilišča kot termalna kopališča v Sloveniji poskrbijo prav za vsakogar, zato se ljudje vanje radi vračajo. Preizkusite jih tudi vi. Z nami si izberite zdravilišče, ki vam bo ustrezalo - za kratek oddih ali počitnice.

Turistična agencija Sajko | Zdravilišča v Sloveniji, terme v Sloveniji, Neckermann terme - povezava do naše spletne strani:

  • Zdravilišča v Sloveniji
  • Terme v Sloveniji
  • Neckermann terme
  • Terme v Sloveniji
  • Slovenska zdravilišča