Pošlji povpraševanje

Počitnice v Dalmaciji za ljubitelje plaž in zunanjih aktivnosti

Se (tudi) letos odločate za počitnice v Dalmaciji? Preživite nepozaben dopust v apartmajih v Dalmaciji. Nudimo vam bogato izbiro počitniških lokacij na Hrvaškem. Preživite svoje počitnice na plaži, kolesu ali s sprehajanjem po nacionalnih parkih v Dalmaciji. Vabljeni tudi k ogledu naše Last minute Dalmacija ponudbe!


Dopust v Dalmaciji na neokrnjenih plažah in ob gostoljubnih domačinih

Sončne plaže hrvaških otokov so idealna izbira za poletne počitnice! V Dalmaciji raziščite ribiške vasi in se sončite na znamenitih plažah kot je Zlatni rat na Braču ali na odmaknjenih plažah Hvara, Visa ali Velikega Jezera na Mljetu. Če vam je do poležavanja na plaži enega izmed nad 1000 otokov, uživanja v lokalnih dobrotah obmorskih mest ali sprehoda po zgodovinskem Dubrovniku, je dopust v Dalmaciji prava izbira za vas! Nudimo vam ugodne počitnice v Dalmaciji. Spremljajte tudi naše ultra last minute Dalmacija ponudbe, v katerih so apartmaji v Dalmaciji na voljo po izjemno ugodnih cenah.

Počitnice v Biseru Jadrana in ostalih zgodovinskih mestih v Dalmaciji

V naši ponudbi so tudi apartmaji v zgodovinskih mestih v Dalmaciji. Hrvaška obala ima več kot tri tisoč letno zgodovino, ki bo popestrila vaš dopust v Dalmaciji. Vzdolž Dalmacije si lahko ogledate arhitekturo starih pristanišč: katedralo Sv. Jakoba v Šibeniku, Dioklecijanova palača v Splitu ali zgodovinsko središče Dalmacije, Zadar. Tu je še Dubrovnik, Biser Jadrana, ki slovi po svojem obzidju, arhitekturi, umetnosti in kulturi. Korčula je še ena izmed množice priložnosti za uživanje v unikatnih mestih in otokih Hrvaške. Z našo ugodno Last minute Dalmacija ponudbo vam omogočimo, da si na vaših počitnicah lahko privoščite več kot sicer. Obogatite svoje počitnice v Dalmaciji z ogledom zgodovinskih znamenitosti ali s sprehodi po nacionalnih parkih.


Aktivne počitnice v Dalmaciji - od kolesarjenja do nabiranja oliv

Preživite aktivne počitnice v Dalmaciji:

pohodništvo v nacionalnem parku pri Starigradu,

  • kolesarjenje,
  • plavanje,
  • potapljanje v kristalni vodi,
  • surfanje na valovih ob Braču,
  • jahanje ali
  • nabiranje oliv na Hvaru.

Z našo Last minute Dalmacija ponudbo si zagotovite nočitve po ugodni ceni in si privoščite aktivno preživljanje svojega časa. Če vam je do sprehajanja po mestih in okušanja domače kulinarike ali pa do adrenalinskih aktivnosti, preživite vaš dopust v Dalmaciji. Tudi vaša družina bo uživala v neštetih možnostih in aktivnostih, ki jih nudijo počitnice v Dalmaciji. Čas dopusta je neprecenljiv, zato ga preživite kakovostno v naših apartmajih v Dalmaciji.

Turistična agencija Sajko | Počitnice v Dalmaciji, dopust v Dalmaciji, apartmaji, Last minute Dalmacija - povezave do naše spletne strani:

  • Počitnice v Dalmaciji
  • Dopust v Dalmaciji
  • Apartmaji v Dalmaciji
  • Last minute Dalmacija