Pošlji povpraševanje

Križarjenje po Sredozemlju in po Jadranu | Križarjenje last minute in sanjska križarjenja | Križarjenja

Naša turistična agencija skrbno načrtuje kakovostne programe potovanj, ki so preizkušeni in cenovno zanimivi. Pri tem se držimo načela, da vsako načrtovanje zahteva oseben pristop in prilagajanje, zato smo pripravljeni ustreči tako željam posameznikov kot zaključenih skupin. Naša dejavnost pa ni samo organizacija potovanj, temveč vam priskrbimo še široko paleto turističnih storitev od hotelske rezervacije, letalskih kart in prevoza od letališča do hotela do organizacije kongresov in prireditev. V naši ponudbi imamo pripravljena tudi različna križarjenja - na primer križarjenje po Sredozemlju ali po Jadranu ali križarjenje po skandinavskih prestolnicah ...

Križarjenje po Sredozemlju: sanjska križarjenja po državah z mnogimi kulturnimi in naravnimi znamenitostmi

Države in kraji ob Sredozemskem morju skrivajo najdaljšo in najpomembnejšo zgodovino človeštva. Ne glede na to, ali bomo obiskali Grčijo in Turčijo, obalo Severne Afrike, Italijo, Francijo in Španijo ali Portugalsko in Kanarske otoke, povsod nas bodo očarale mnoge kulturne in naravne znamenitosti. Vabimo vas na sanjska križarjenja po Sredozemlju. Pridružite se nam na nepozabnem 6-dnevnem križarjenju, kjer boste obiskali Katalonijo, Baleare, Korziko in Provanso. Križarjenje se bo začelo in končalo v Italiji, v Savoni. Križarjenje po Sredozemlju pa lahko začnete tudi s križarjenjem po Jadranu - začetek križarjenja je v Benetkah, nato pa ladja prek mesta Bari v Italiji zapluje proti Grčiji, kjer boste lahko doživeli poletno križarjenje po grških otokih. Obiskali boste tudi Turčijo - Izmir in Istanbul - in se nato preko Dubrovnika vrnili v Benetke. Pripravljeno imamo tudi križarjenje ob obali Italije, Grčije in Črne Gore

Križarjenje po Jadranu: križarjenje med otoki v Kvarnerju, v Makarski rivieri in ob obali Dubrovnika

Križarjenje v Kvarnerju se začne v Opatiji in na njem najprej obiščete otoka Krk in Rab, nato mesti Zadar in Molat ter otoka Lošinj in Cres na poti nazaj v Opatijo. Ob obali Splita vam ponujamo tri različna križarjenja, ki se vsakič začnejo in končajo v Splitu, obiščete pa bližnje otoke in obmorska mesta. Na križarjenju, ki se začne v Dubrovniku, pa boste obiskali Korčulo, Hvar, Trstenik, Mljet in Šipan.

Križarjenje po Sredozemlju - last minute križarjenje z našo agencijo

Če se za križarjenje odločate v zadnjem hipu, vas vabimo, da si ogledate ponudbe na naših spletnih straneh. Križarjenje, ki si ga boste izbrali v last minute ponudbi, bo tako ugodnejše. A z organizacijo in podrobnostmi ne zapravljajte časa, ki ga nimate na voljo. Za vse bomo poskrbeli pri naši agenciji.

Turistična agencija Sajko | Križarjenje po Sredozemlju, križarjenje po Jadranu, križarjenje last minute, sanjska križarjenja, križarjenje - povezava do naše spletne strani: