Pošlji povpraševanje

Poletna potovanja in počitnice na morju v času šolskih počitnic s turistično agencijo Sajko

V turistični agenciji Sajko (podjetje Sajko turizem, d.o.o.) vam je naša ekipa usposobljenih strokovnjakov pripravila pestro ponudbo za vaša poletna potovanja za celotno družino v času šolskih počitnic. Smo namreč eden vodilnih organizatorjev turističnih potovanj tako po Sloveniji kot po Evropi in po svetu. Programi, ki smo jih skrbno pripravili, so kakovostni in preizkušeni. Verjamemo, da bodo za vas tudi cenovno zanimivi. Naša ponudba organizacije potovanj vključuje turistične storitve, kot so hotelske rezervacije in urejanje letalskih kart, če se bodo vaša poletna potovanja vključevala prevoz z letalom, pa bomo poskrbeli tudi za transfer iz letališča do vaše nastanitve. Naše dolgoletne izkušnje in visoka kakovost storitev vam bo omogočila nepozabne poletne počitnice.

Poletna potovanja po Evropi: poletne počitnice v Provansi, Švici, Romuniji in Skandinaviji

Vabimo vas, da v času cvetenja sivke doživite Provanso. Švica vam ponuja svoje bisere, kot sta mesti Bern in Ženeva, številna jezera - ženevsko in Neuchatel - ter znameniti grad savojskih grofov Chillon. Romunijo boste lahko spoznali podolgem in počez v 8-dnevni Veliki turi. Za tiste, ki ne marate preveč vročega poletja, imamo pripravljeni dve potovanji na sever: v enem boste lahko spoznavali sever Skandinavije, v drugem pa obiskali njene prestolnice - Kopengahen, Stockholm, Helsinke in Oslo. V ponudbi imamo tudi potovanje na Islandijo. Lahko pa se odločite za potovanje po Škotski in Irski, kjer boste lahko občudovali njuni zeleni pokrajini. Irska se ne imenuje zaman smaragdni otok.

Preživite poletne šolske počitnice ob morju - Jadran: Istra, Kvarner, Dalmacija ter obale Italije

Počitnice ob morju lahko preživite kjerkoli ob Jadranski obali - v Sloveniji, v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji ter ob obali Italije, Bosne in Hercegovine in Črne Gore. Letovanje na Hrvaškem je izredno priljubljeno v času šolskih počitnic, zato imamo za vas zelo širok izbor. Poletne počitnice preživite v obmorskih krajih, kot so Umag, Novigrad, Pula, Rovinj, Opatija in Dubrovnik. Dalmacija se ponaša s svojim rajem na zemlji - mestom Dubrovnik, kjer vam ponujamo več namestitev. Iz Dubrovnika pa se lahko odpravite tudi na križarjenje po Jadranu, ki vas bo odpeljalo na otoke Korčula, Hvar, Trstenik in Šipan. Tudi slovenska obala ponuja kar nekaj turističnih destinacij, kot so Koper, Izola in Portorož. Poletna potovanja v Italijo vključujejo zelo ugodno ponudbo - aktivne počitnice v Sorrentu, v majhnem letoviškem mestecu blizu Neaplja, ki slovi kot eno najpomembnejših turističnih središč v tem delu Italije. Vsa poletna potovanja in letovanja so primerna tudi za šolske počitnice.


Turistična agencija Sajko | Poletna potovanja, šolske počitnice, poletne počitnice, počitnice ob morju - povezava do naše spletne strani:

  • Poletna potovanja
  • Počitnice ob morju
  • Poletne počitnice