Pošlji povpraševanje

Zdravilišča

Zdravilišča v Sloveniji ponujajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih ali uspešno okrevanje. Zdravilišča slovijo po ustrezno kvalificiranih uslužbencih in prijaznem osebju. V rubriki zdravilišča last minute izberite najugodnejšo ponudbo. Na voljo je pestra ponudba wellnessa, na izbiro imate veliko aktivnosti za sprostitev in razvajanje. Križarjenja prav tako ponujajo zdravilišča na križarkah v termalnih vodah. Ponujamo pestro izbiro - Terme Topolščica, Terme Dobrna, Terme Olimia, Terme Čatež so le nekatere izmed njih - preverite vsa slovenska zdravilišča za nežno razvajanje. Oglejte si tudi zdravilišča last minute.

Slovenska zdravilišča

Slovenska zdravilišča so cilj za vse, ki pridejo v terme in zdravilišča zaradi zdravstvenih razlogov. Uslužbenci so ustrezno kvalificirani, znajo poskrbeti za vse vaše želje in vam svetovati glede na izkušnje preteklih zadovoljnih gostov. Nežno razvajanje je primerno tudi za počitnice za otroke in tudi za družinske zimske počitnice. Turistična agencija Sajko Turizem vam poišče ugodno dopustovanje po vaši meri.

Slovenska naravna zdravilišča

Slovenska naravna zdravilišča so na izbiro po celi Sloveniji. Naša agencija vam priporoča slovenska zdravilišča glede na vaše želje in pričakovanja. Slovenska naravna zdravilišča so stebri zdravja za ljudi, ki jim je zdravje in osebno zadovoljstvo pomembno. Preverite tudi našo ponudbo last minute zdravilišča, pa tudi letovanja po Sloveniji.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani: