Pošlji povpraševanje

Golf potovanja | Igranje golfa po svetu za ljubitelje golfa

Golf se je v dvajsetem stoletju razširil po celem svetu kot šport in rekreacija v prostem času. Igranje golfa in golf igrišča so postala del turistične ponudbe na vseh kontinentih. V sklopu naše ponudbe za vas organiziramo golf potovanja. Preživite svoj dopust z igranjem golfa na lepo urejenih golf igriščih po svetu.

Golf igrišča po svetu | Organiziramo golf potovanja na zanimive destinacije

Golf je ena redkih iger, katere igranje ne zahteva standardiziranega igrišča. Vsako golf igrišče ima tako svojo obliko. Pestrost in raznolikost golf igrišč nas je spodbudilo, da pripravimo golf potovanja za vse navdušence tega športa. Golf igrišča lahko sicer razvrstimo na različne načine: po dolžini ali številu lukenj, obliki in lastništvu. Običajno ima golf igrišče 18 lukenj, so pa tudi igrišča z 9 luknjami ali manj, v kolikor je igranje golfa za vas nekaj novega ali imate manj časa na voljo za igro. Obliko igrišča določi naravni teren in njegova okolica: od igrišč z razgibanimi čistinami, peščenimi sipinami, globokimi bunkerji in redkimi drevesi kot so na obalah Velike Britanije ali bolj zahtevnih igrišč z ogromno grmičevja do igrišč s širokimi čistinami ter z nezahtevnimi ovirami in pastmi za hitro igro množice (običajno hotelskih) gostov ali puščavskih igrišč v ZDA. Lastniki golf igrišča tudi določajo odprtost igrišča: za vse ali za izbrano skupino ljudi. Tako lahko na primer hoteli omejijo igranje golfa na njihovem igrišču le na goste hotela.

Golf potovanja | Golf igrišča za ljubitelje, ne glede na standard igranja golfa

Hoteli običajno nudijo lepo urejena golf igrišča in vadbišča, ki zadovoljijo goste ne glede na stopnjo njihovega predznanja - za začetnike in tiste, ki vam je igranje golfa redna rekreacija. Za vse ljubitelje, ki bi se želeli preizkusiti na različnih igriščih tudi v tujini, organiziramo golf potovanja. Golf je, tako kot vsaka zunanja aktivnost, podvržen vremenu in temperaturi. Danes je golf razširjen po celem svetu in je del turistične ponudbe marsikatere države. Zato je ob vsakem času moč organizirati golf potovanja na destinacijo z golf igriščem, kjer je vreme igri in igralcu prijazno.

Golf potovanja | Popestrite svoje letovanje ali potovanje z obiskom golf igrišča

Golf potovanja so čudovita kombinacija aktivnih počitnic in sproščujočega letovanja. Igranje golfa vam poleg rekreacije omogoča neposreden stik z naravo. Uživajte v lepotah okoliške pokrajine in se sprostite v sprehodih po zelenicah. Lepo urejeno golf igrišče in vadbišče, ki bo del vašega golf potovanja, vas bo zagotovo še bolj navdušil za igro.

Turistična agencija Sajko | Golf potovanja, igranje golfa, golf igrišče - povezave do naše spletne strani: