Pošlji povpraševanje

Dopust v apartmaju je kombinacija udobja doma in neposredne bližine morja

Ko pričnemo razmišljati o dopustu, je ena prvih misli, kje ga želimo preživeti. Če je naša izbira morska destinacija, sončno vreme in dopustniško vzdušje, se lahko odpravimo kar na sosednjo Hrvaško, kjer je ponudba počitniških namestitev zares obsežna in prilagojena vsakemu okusu. Za udobje, kot smo ga vajeni doma, si rezervirajmo apartma ob obali, kjer se bomo ves čas dopusta odpočivali ob pogledu na modrino morja in skozi odprta okna vonjali dišeče borovce in cvetočo sivko.

Apartmaji na Hrvaškem nudijo možnost lastne kuhinje, da je priprava obrokov, kot ste jih vajeni, poenostavljena. Če imate glede priprave hrane specifične potrebe in želje, je kuhinja v apartmaju nujna. Apartmaji so opremljeni s sodobnimi aparati bele tehnike, da je vaš dopust prijeten in zares sproščujoč. Apartmaji za letovanje so novi, sodobno opremljeni in natančno očiščeni, da je vaše bivanje prijazno in nestresno.

Apartmaji

Od počitniškega apartmaja ob obali do namestitve v ribiški hiši v zalivu

Ponudba apartmajev na Jadranu je res pisana in za vsakogar se najde namestitev po njegovem okusu. Družine z majhnimi otroki v apartmaju dobijo udobje lastnega doma, pari, ki dopustujejo skupaj, pa mir in intimo, ki si jo želijo na svojem počitnikovanju. Skupine prijateljev, ki so se odločili za skupni dopust, si morda želijo apartmaja z bazenom, v ponudbi apartmajev na Hrvaškem so tudi takšni apartmaji.

Preden se odločite, kateri apartma najeti za letošnje počitnice, preverite ponudbo apartmajev za tolikšno število dopustnikov, kolikor jih želi uporabljati počitniški apartma. V ponudbi apartmajev preglejte natančno lokacijo, kje se apartma nahaja, je v njegovi bližini trgovina, ustrezna gostinska ponudba, zdravstvena ambulanta, kako blizu je plaža, kakšna je plaža – skalnata, prodnata ali peščena, -  ima apartma v bližini morda pripadajoče parkirišče.

Razmislite, kako boste do apartmaja potovali, boste uporabili javni prevoz ali osebno vozilo, se morate del poti prepeljati z ladjo ali trajektom, katero opremo v najetem apartmaju nujno potrebujete, česa si želite in česa nočete.

Tudi apartmaji z bazenom

Apartmaji na vseh turističnih destinacijah na Jadranu

V pretekli poletni sezoni je Hrvaško obiskalo 20 milijonov turistov. Hrvaška je tudi najbolj priljubljena med slovenskimi dopustniki, saj jih po podatkih iz preteklih let, več kot polovica svoj dopust preživi na Hrvaškem. Od 105 milijonov turističnih nočitev, jih je več kot tretjina v apartmajih na Hrvaškem. Med najbolj priljubljene dopustniške destinacije z največ apartmaji sodijo: Dubrovnik, Rovinj, Poreč, Medulin in Umag. Omeniti pa velja tudi Split, Mali Lošinj, Crikvenico, Pulo in Novaljo (na otoku Pagu).

Turiste z vsega sveta na Hrvaško privablja predvsem čudovita narava in vrhunska kulinarika. Naši sosedje se lahko pohvalijo s čisto, pitno vodo iz vodovodnih pip, raznolikim okusnim sadjem in zelenjavo, ki sta pridelana lokalno, hkrati pa so za turiste cene namestitev, hrane in storitev, dostopne. Hrvaška ima bogato zgodovinsko in kulturno dediščino in dopust lahko popestrimo z obiskom romantičnih tisočletnih mest, muzejev in galerij. Prav tako je na Hrvaškem poskrbljeno za dobro zabavo za vsak turistični okus in žep.

Apartmaji na hrvaškem

Oglejte si apartmaje na Hrvaškem

Prestižnejša ponudba apartmajev na Hrvaškem

Med ponudbo apartmajev na Jadranu lahko najdemo kar nekaj elitnih, prestižnih namestitev z nadstandardno ponudbo. Za razvajanje na dopustu so na voljo apartmaji z bazenom, s čudovitim razgledom na morje, apartma je okusno in prijetno urejen, prav tako njegova okolica, ki nudi popolno zasebnost. V neposredni bližini je peščena plaža, dostop do nje je urejen le za goste apartmaja, takšno okolje nudi popoln mir. Namestitev ponuja tudi uporabo čolna, vrtni žar, več kopalnic v dopustniškem apartmaju in podobno.

Prestižni apartmaji na Jadranu so na voljo tako v na različnih lokacijah v Istri, kot tudi na hrvaških otokih – Pelješcu, Braču, Korčuli, Hvaru,… Same lokacije apartmajev nudijo izhodišče za druge športe – kajtanje, surfanje, jadranje, pa tudi kolesarjenje, planinarjenje ali plezanje.