Pošlji povpraševanje

Počitnice na Jadranu in v Sredozemlju

Počitnice so med tistimi obdobji v letu, ki jih pričakujemo z navdušenjem. Veselimo se prostih dni, ki jih preživimo brez obveznosti in se spočijemo; nove izkušnje nas čakajo, ko se odpravimo raziskovat bližnje in daljne kraje; med prijetnejšimi doživetji pa so tudi večdnevne počitnice na morju.

Turistični agenciji Sajko tudi v letošnjem letu ponujamo širok izbor dopustovanj v morskih in drugih krajih. Rezervirate si lahko eno od destinacij za 1 majske počitnice, prav tako je na voljo veliko možnosti za poletne počitnice 2020.

počitnice Hrvaška

1 majske počitnice so uvod v dopustniško sezono

Za prvomajske praznike se lahko z nami odpravite na oddih po Sloveniji ali Hrvaški. V času od 24. aprila do 3. maja vabimo na dopust v Kopru. Ob bivanju v Aquapark Hotelu Žusterna (tri zvezdice) vas in vašo družino razvaja ponudba polpenziona, kopanje v zunanjem ali notranjem bazenu … Lahko pa v tem istem terminu obiščete tudi Terme Čatež, kjer je organizirano bivanje v Hotelu Terme (štiri zvezdice), Hotelu Toplice (3*/4*) ali Hotelu Čatež (tri zvezdice). Z zgodnjo rezervacijo (do konca marca) si zagotovite petodstotni popust.

V Istri pa so za 1 majske počitnice na voljo številne namestitve v Umagu, Rabcu, Pulju in Poreču – izbirate lahko med bivanjem v apartmajih, hotelih, bungalovih …

Počitnice: Španija – na pot z ladjo ali avtobusom

Če želite dopustovati v nekoliko daljnejših krajih, se lahko odločite za počitnice v Španiji. Tej destinaciji smo namenili kar nekaj terminov. Že 17. februarja se lahko denimo odpravite na 12-dnevno križarjenje z ladjo MSC Opera, ki vas iz Genove popelje čez Sredozemsko morje do Malage v Španiji in skozi Gibraltarsko ožino na Madeiro in nato na Kanarske otoke, potlej pa v Maroko in po postanku v Španiji (Cartagena) nazaj v Italijo.

počitnice v Španijo

Sredi maja se lahko pridružite naši uspešnici, 13-dnevnem potovanju v severno Španijo in na Portugalsko. Postanki v Španiji vključujejo oglede znamenitosti v Burgosu in Santiagu de Compostella; po prihodu iz z doživetji bogate Portugalske pa se ustavimo še v Madridu, Zaragozi in Barceloni. Pot opravimo z avtobusom.

Španijo obiščemo tudi v sklopu septembrskega potovanja z avtobusom in ladjo v Maroko. Med drugim potujemo skozi Katalonijo, Valencio in Andaluzijo, nato pa se na poti nazaj iz Maroka (kjer si prav tako ogledamo številne zgodovinske zanimivosti) ustavimo še v Barceloni. Potovanje traja 13 dni.

Jeseni pa organiziramo tudi 10-dnevno križarjenje po zahodnem Sredozemlju in Atlantiku, ki obsega Španijo, Maroko, Portugalsko, Francijo in Italijo. Na eko ladji MSC Splendida si med potovanjem lahko privoščite razvajanje v MSC Aurea Spa coni ter različne športne aktivnosti: tek na stezi, squash, fitnes in plavanje v bazenih. Med drugim je možen tudi izlet v Barcelono.

Lisbona počitnice

Počitnice na morju: hoteli, apartmaji in mobilne hiške

V našem katalogu za poletje je zbrana ponudba počitnic ob morju. V Sloveniji lahko dopustujete v hotelih v Izoli, Strunjanu ali Portorožu. Številne so tudi možnosti nastanitve v Istri, Dalmaciji in na Kvarnerju. V Bosni in Hercegovini lahko izberete enega od dveh hotelov v mestu Neum ob Jadranu. Tudi v Črno Goro vabita letovišči Budva in Petrovac. Na Draču v Albaniji pa je prijetno bivanje v luksuznem hotelu Premium Beach. Poleg tega so vam na izbiro še počitnice v lepo opremljenih mobilnih hiškah v različnih krajih po Jadranski obali. V poletnih terminih pa organiziramo tudi pakete aktivnih počitnic z vključenimi ogledi in izleti.

Počitnice 2020

Naj bo tudi letošnji dopust sproščujoč, zabaven in navdihujoč. Z našo agencijo lahko počitnikujete v številnih mestih na Jadranski obali in se naužijete morskega zraka. Odlična izbira so tudi daljša potovanja in križarjenja v Španijo, ki vključujejo še nekaj drugih držav. Vabljeni k ogledu naše spletne strani in kontaktu z nami.