Pošlji povpraševanje

Letovanja: ugodna poletna potovanja turistične agencije Sajko | Letovanje na Hrvaškem: Istra, Kvarner in Dalmacija | Doživite nepozabno letovanje

Naša turistična agencija ima dolgoletne izkušnje z organizacijo potovanj po Sloveniji, ob jadranski obali, po Evropi in širše. Za vas organiziramo letovanja, katerih programi so skrbno načrtovani, kakovostni, preizkušeni in cenovno zanimivi. Naša ekipa se teh programov loteva z osebnim pristopom in s prilagajanjem vašim željam. V naši ponudbi boste našli tako poletna letovanja kot ugodna potovanja, pa tudi široko paleto drugih turističnih storitev: rezervacije hotelov, urejanje letalskih kart, skrb za transfer z letališča do vaše nastanitve v kraju, ki ste si ga izbrali za vaše letovanje ipd.

Ugodna poletna potovanja po svetu, Evropi in Sloveniji

V ponudbi imamo ugodna potovanja po Evropi, po državah, kot so Italija, Švica, Romunija, Srbija, po skandinavskih državah ter po Škotski, Irski in Islandiji. Z nami lahko odpotujete tudi v Kanado ter Avstralijo in Novo Zelandijo. Slovenijo lahko doživete na več enodnevnih izletih - obiščete lahko na primer Slovenske gorice in Prlekijo ali pa preživite dan na splavu sredi Save. Italija vam obljublja nepozabna letovanja v letovišču Sorrento blizu Neaplja ali na Siciliji. Ali pa v obmorskem mestecu Lignano.

Poletna potovanja in letovanja ob jadranski obali: letovanje na Hrvaškem

Istra, Kvarner in Dalmacija so zelo priljubljene lokacije za letovanje na Hrvaškem, zato smo za vas pripravili pestro ponudbo. Prepričani smo, da bo v njej vsakdo našel nekaj zase. Istra ponuja letovanje v obmorskih mestih, kot so Umag, Novigrad, Pula in Rovinj. V Kvarnerju je med Slovenci izredno priljubljen otok Krk, saj je najbližji Sloveniji, zato ga mnogi izberejo za poletno letovanje. Letovanja pa so priljubljena tudi na otoku Rab in Lošinj ter v Opatiji. V okviru letovanja v Dubrovnik pa se lahko odločite tudi za križarjenje po Jadranu. Ladja namreč odpluje iz Dubrovnika proti Korčuli, Hvaru, Trsteniku in Šipanu, nato pa se vrne v Dubrovnik. Križarjenje po Jadranu pa je možno tudi iz Opatije in Splita. Letovanje na Hrvaškem pa vam ponuja tudi ugodno potovanje na Makarski rivieri, ki je ena bolje poznanih turističnih destinacij Hrvaške in je najbolj prepoznavna po dolgih kilometrih prodnatih plaž ob mestih Makarska, Baška Voda, Brela in Tučepi. Ponuja vam številne aktivnosti za vso družino, bogato rekreacijo in obilo zabave, domačo dalmatinsko hrano v tradicionalnih gostilnah in izlet na planino Biokovo, kjer se boste lahko osvežili s hladno izvirsko vodo, vonjali gorske trave ali pa preprosto lovili metulje. Dobra izhodiščna točka za tiste, ki ne želite preživeti letovanje le na enem mestu.

Turistična agencija Sajko | Letovanja, poletna potovanja, ugodna potovanja, letovanje na Hrvaškem, letovanje - povezava do naše spletne strani:

  • Letovanja
  • Ugodna poletna potovanja
  • Letovanje na Hrvaškem
  • Letovanje po svetu