Pošlji povpraševanje

Izleti in potovanja | Izleti po Evropi ter krajši izleti v Sloveniji

Si želite preživeti kakovostne počitnice v tujini? Imate najraje all inclusive počitnice, kjer vas cel dan razvaja prijazno hotelsko osebje? Ali pa ste med tistimi, ki jih najbolj navdušujejo potovanja v oddaljene eksotične kraje? Za slednje smo pripravili slikovit prospekt s številnimi destinacijami ter z vsemi podrobnostmi in cenami - Potovanja 2012. Če se še vedno niste našli med omenjenimi možnostmi, so vsako leto posebej za vas organizirani izleti po Evropi ter seveda tudi krajši izleti v Sloveniji. Spoznajte lepote, ki vam jih ponujata Slovenija in Evropa in se podajte na nepozabne izlete in potovanja.

Turistična agencija Sajko - izleti po Evropi, izleti po Sloveniji.

Izleti in potovanja - raziskovalcem domače celine so na voljo organizirani izleti po Evropi

Naše stranke že vrsto let navdušujejo organizirani izleti po Evropi. To so lahko daljši ali krajši izleti z bogatim programom. Na izletih po Evropi vas spremljajo izkušeni in prijazni vodniki, ki izbrano destinacijo odlično poznajo. Zavedamo se, da je uspeh izletov in potovanj močno odvisen od vodnikov, zato dobremu vodenju namenjamo posebno pozornost. Po ugodnih cenah so vam na voljo številni izleti po Evropi. Med najbolj priljubljene izlete sodijo: pustni karneval v Benetkah, Dunaj in Madame Tussauds, Cinque Terre in Mantova, Južna Tirolska in Dolomiti, Sankt Peterburg in Moskva, Nizozemska, Pariz, Rim, Andaluzija, Toskana in številni drugi izleti. Pogosto so organizirani tudi krajši izleti po Evropi, z nami greste lahko npr. v Gardaland, Prago in Budimpešto, kjer je celoten program izveden v enem dnevu. Izleti po Evropi potekajo na različne načine. Če gre za precej oddaljeno destinacijo, npr. za baltske države, je organiziran prevoz z letalom, v nasprotnem primeru pa poskrbimo za prevoz z avtobusom. Naj vas premamijo izleti po Evropi, saj je na naši domači celini čudovitih krajev zares ogromno.

Izleti v Sloveniji - nepozabni krajši izleti po Sloveniji

Vse več ljudi se zaveda še neraziskanih lepot naše čudovite države, zato so vse bolj priljubljeni tudi izleti v Sloveniji. Organiziramo krajše izlete po Sloveniji, največkrat gre za enodnevne, včasih pa tudi za večdnevne izlete. Izleti v Sloveniji so primerni tako za mlajšo kot starejšo generacijo, poleg tega so izleti v Sloveniji zelo zanimivi tudi za pare in družine. Ker se zavedamo, da bi od izletov v Sloveniji radi odnesli čim več, z vami na pot vedno pošljemo izkušenega vodnika. Med najbolj priljubljene izlete v Sloveniji sodijo: dolina Soče, Lipica in Škocjanske jame, kraški svet, Savinjska in Logarska dolina, Prekmurje, Ptuj in jeruzalemska vinska pot ter potep med Pohorjem in Halozami. Z nami greste lahko tudi na izlete po Gorenjski in Dolenjski ali na sprehod po Ljubljani. Izleti po Sloveniji vključujejo oglede lepot narave, muzejev, gradov, kulturnih in arhitekturnih znamenitosti, naravnih spomenikov in še mnogo več. Odločite se za izlete v Sloveniji in s turistično agencijo Sajko do potankosti spoznajte domačo deželo.

Turistična agencija Sajko | Izleti po Evropi, izleti po Sloveniji, izleti in potovanja, krajši izleti - povezave do naše spletne strani: