Pošlji povpraševanje

Potovanja 2012 - potovanja po Evropi, potovanje v Ameriko in Avstralijo

Če ste utrujeni od vsakodnevnih obveznosti, vam turistična agencija Sajko po ugodnih cenah organizira tako počitnice v Sloveniji kot počitnice v tujini. Lahko se odločite za preživljanje aktivnih počitnic, seveda pa vam nudimo tudi all inclusive počitnice na mnogih prijetnih obmorskih lokacijah, kjer se boste dodobra odpočili od napornega vsakdana. Za vse, ki ste željni novih raziskovanj, pa smo pripravili številna potovanja za leto 2012. Potovanja 2012 zajemajo:

  • Potovanja po Evropi
  • Potovanja po Aziji
  • Potovanje v Avstralijo
  • Potovanje v Ameriko
  • Potovanje v Afriko
  • Potovanje na Antarktiko

Kot vidite, potovanja 2012 zajemajo prav vse celine. Oglejte si svet s turistično agencijo Sajko.

Potovanja 2012 - vedno zanimiva potovanja po Evropi

V okviru programa potovanja 2012 si lahko ogledate številna zgodovinsko in kulturno bogata evropska mesta. Potovanja in izleti po Evropi vas popeljejo vse od Islandije in Skandinavije z Nordkappom na severu do Španije in Portugalske na jugu ter Grčije in Turčije na jugovzhodu. Potovanja po Evropi vključujejo najzanimivejše destinacije s pestrim in zanimivim programom. Z nami lahko raziščete glavne evropske prestolnice, kot so Pariz, Berlin, Rim, Praga, Amsterdam in druge. Vsa potovanja po Evropi so vnaprej skrbno organizirana, na vsako potovanje z vami vedno pošljemo vodnika z večletnimi izkušnjami, ki dobro pozna izbrano okolje. Vabimo vas, da si vsa potovanja 2012 ogledate v našem spletnem katalogu. Prepričani smo, da boste našli potovanje, ki ustreza vašim željam.

Potovanja 2012 - z nami v deželo priložnosti - potovanje v Ameriko

Potovanje v Ameriko je navdušilo že mnoge popotnike, zato se turisti vedno znova in znova vračajo v to zanimivo deželo. ZDA ponujajo številne atraktivnosti, od visokih nebotičnikov, modernih arhitekturnih oblik, ogromnih oglasnih transparentov in množic ljudi raznovrstnih kultur do prekrasno urejenih narodnih parkov in obsežnih divjin. Potovanje v Ameriko s turistično agencijo Sajko se vam bo zagotovo za vedno vtisnilo v spomin, saj programi vključujejo oglede največjih zanimivosti v, kot ji mnogi pravijo, deželi priložnosti. Panoramska vožnja preko Manhattna in Liberty Island s kipom svobode v New Yorku, Bela hiša in Pentagon v Washingtonu, dežela Amišev v Lancester Countyju - vse to in še mnogo več vključuje nepozabno potovanje v Ameriko. Za vse dodatne podrobnosti si oglejte katalog - Potovanja 2012.

Potovanja 2012 - potovanje v Avstralijo in Novo Zelandijo

Med potovanja 2012 sodi tudi 21-dnevno potovanje v Avstralijo in Novo Zelandijo. Ogledali si bomo čudoviti Veliki koralni greben, skalnat monolit Ayers Rock ali Uluru, spoznali bomo kulturo Aboriginov, seveda pa nas bo potovanje v Avstralijo popeljalo tudi v vsa večja mesta, kot so Melbourne, Sydney, Canberra in Alice Springs. Obiskali bomo tudi zeleno Novo Zelandijo, kjer ne bo manjkalo raziskovanja narave ter kulture in zgodovine Maorov, imeli pa bomo tudi čas za sprostitev in uživanje v kristalno čistem morju. Celoten program si lahko ogledate v katalogu Potovanja 2012, za vsako morebitno vprašanje pa bomo veseli vašega klica v eno izmed naših poslovalnic.

Turistična agencija Sajko | Potovanja 2012, potovanja po Evropi, potovanje v Avstralijo, potovanje v Ameriko, potovanja, potovanje - povezave do naše spletne strani:

  • Potovanja 2012
  • Potovanja po Evropi
  • Potovanje v Avstralijo
  • Potovanje v Ameriko