Pošlji povpraševanje

Smučanje v Sloveniji, Italiji in Avstriji s turistično agencijo Sajko | Last minute smučanje

Naša turistična agencija je že dolga leta uspešno prisotna na turističnem trgu in sodi med vodilne organizatorje turističnih potovanj tako po Sloveniji kot po Evropi in ostalih kontinentih. Poleg organizacije potovanj in počitnic nudimo tudi široko paleto turističnih storitev, kot so rezervacije hotelov, urejanje letalskih vozovnic ter organizacija kongresov in prireditev. V naši ponudbi pa najdete tudi ponudbo za zimski čas:

  • smučanje v Sloveniji,
  • smučanje v Italiji,
  • smučanje v Avstriji in
  • last minute smučanje.

Smučanje v Sloveniji: zimske radosti na slovenskih smučiščih

Smučanje je v Sloveniji izredno priljubljeno in če bi radi uživali v zimskih radostih v bližini svojega doma, je na voljo kar nekaj smučišč tudi doma, kjer je na desetine urejenih smučarskih središč z žičniškimi napravami. Najbolj znana so smučarska središča v Kranjski Gori, kjer je tudi prizorišče tekem svetovnega pokala, in na Mariborskem Pohorju, kjer je vsako leto tekma alpskih smučark Zlata Lisica. Na Kaninu je najvišje ležeče slovensko smučišče, ki omogoča, da je smučanje v Sloveniji možno še daleč v pomlad - sneg se namreč obdrži vse do takrat. Priljubljena smučišča so še Krvavec, Rogla na Zreškem Pohorju ter Golte nad Mozirjem. Smučarski center Cerkno pa postaja eno najmodernejših družinskih smučišč v Sloveniji.

Smučanje v Italiji in Avstriji: najbližja smučišča za slovenske smučarje

Italija že vrsto let slovi kot dežela, kjer so smučarske proge najbolje pripravljene, kjer imajo najmodernejše žičnice in kjer je skrb za smučarja najpomembnejša. Smučanje v Italiji omogoča prijetno bivanje v bližini smučišč in nudi dobro razvito turistično infrastrukturo. Mnogi smučarji se najbolj domače počutijo na Kronplatzu, ki je tudi med Slovenci zelo priljubljeno smučarsko središče. Velika večina avstrijskih smučišč je povezana v smučarske regije, ki s svojo velikostjo ter ponudbo zadovoljijo še tako zahtevne smučarje, ki se odločijo za smučanje v Avstriji. Najbližja takšna smučarska regija je Kärntnen (avstrijska Koroška), ki združuje 32 smučišč ali 1028 kilometrov prog. Ni treba biti vrhunski smučar, da bi uživali na smučarskih terenih, saj so primerni tudi za začetnike. Predvsem družine se odločajo za smučanje v Avstriji na koroških smučiščih, kot so Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen in Katschberg, saj so pregledna, cenovno zanimiva in opremljena z vsem, kar potrebujejo majhni in veliki smučarji. Posebnost smučanja v Avstriji pa so tudi njihova termalna kopališča, ki ponujajo obilo zabave v popoldanskem času. Tako za smučanje v Sloveniji kot v Italiji in Avstriji je dobro izkoristiti last minute ponudbe za smučanje. Poiščite nas na spletu!

Turistična agencija Sajko | Smučanje v Sloveniji, smučanje v Italiji, smučanje v Avstriji, last minute smučanje - povezava do naše spletne strani: