Pošlji povpraševanje

Aktivne počitnice

Aktivne počitnice lahko preživite na veliko načinov. Lahko si privoščite smučarske počitnice, posebej veliko ponudb imamo tudi v rubriki počitnice za otroke. Naše počitnice temeljijo na varnosti, kvaliteti in prijetnih doživetjih tudi za družine z otroci. Slovenska naravna zdravilišča ponujajo vso leto ogromno možnosti za aktivne počitnice. Zdravilišča v Sloveniji so templji za otroke, večino se da kombinirati tudi s smučanjem, zato preverite naše smučarske počitnice.

Smučarske počitnice

Smučarske počitnice v času dopustovanja Turistična agencija Sajko Turizem še posebej skrbno načrtuje. Za sprostitev na belih strminah vam ponujamo pestro ponudbo letovišč. Na smučiščih po Sloveniji in v tujini lahko preživite aktivne počitnice za nizko ceno. Po vaši želji vam uredimo tudi številne druge aktivnosti, rent a car ali izlete v bližnja mesta. Verjamemo, da si kdo rajši privošči smučarske počitnice malo pozneje, ko na strminah ni več gneče, in ko so cene prijaznejše, tako da zagotavljamo ugodne cene tudi za mlade.

Zimske počitnice

Vaše zimske počitnice lahko postanejo enotedenske smučarske počitnice ali odlične počitnice za otroke nedaleč stran od vas. Turistična agencija Sajko Turizem ponuja aktivne zimske počitnice po vsej Sloveniji. Slovenska zdravilišča so odlična in ponujajo pestro ponudbo ugodnosti in aktivnosti. V rubriki zdravilišča last minute si oglejte cenovno zelo ugodne ponudbe, ki so vam dostopne že danes. Slovenska naravna zdravilišča so pravi raj za otroke, pa tudi za mlade.

Počitnice za otroke

Počitnice za otroke je najbolje izkoristiti za smučarske počitnice. Izkoristite naš pester program vseh destinacij in se oglasite v naši poslovalnici, kjer vam bomo svetovali najidealnejše zimske počitnice in pri tem upoštevali vaše želje. Tako pozimi vabijo smučišča, poleti številna zdravilišča, spomladi in jeseni barvite pohodniške in kolesarske poti.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani: