Last minute potovanja

Last minute potovanja - ogromno destinacij, na voljo samo za vas. Turistična agencija Sajko Turizem vam bookira letalske vozovnice, last minute letalske vozovnice, last minute križarjenja, ultra last minute letalske karte. Oglasite se v vam najbljižji naši poslovalnici, kjer vam bodo naši uslužbenci uredili sanjske počitnice. Posebna ponudba - Dominikanska republika last minute.

 

Ultra last minute

Ultra last minute potovanje - oglasite se v naši poslovalnici, kjer vam bomo uredili sanjsko potovanje: počitnice za otroke, zimske počitnice, križarjenje, last minute letalske karte. Ponujamo vam posebno ponudbo, od zdaj naprej tudi Dominikanska republika last minute. Turistična agencija Rajko Turizem uredi vse potrebno za na pot. Preverite naša križarjenja, ki so daleč najudobnejša potovanja - križarjenje po Karibih, križarjenje po Sredozemlju, last minute Grčija, last minute Egipt.

 

Last minute počitnice

Last minute počitnice so pisane na kožo vsem, ki se za počitnice radi odločijo spontano in z malce adrenalina. Lahko pa tudi privarčujete, saj so naše ultra last minute še posebej ugodne. Dominikanska republika last minute še nikoli ni bila tako cenovno dostopna. Po želji vam uredimo tudi dodatne aktivnosti, kot so npr. rent a car, nastanitev, letalske karte, križarjenja.

 

Last minute letalske karte

Last minute letalske karte vam ponujamo po najcenejših cenah. Turistična agencija Sajko Turizem se trudi, da dan za dnem ponuja strankam le najboljše. Naša last minute potovanja so prav tako organizirana, ki da bi jih urejali mesec dni naprej. Po vaših pričakovanjih vam uredimo tudi vse dodatne aktivnosti za vaše najbolj kakovostne počitnice doslej.

 

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Trg svobode 22
2310 Slovenska Bistrica
Spletna stran
E-pošta
02 805 18 00
Seznam fraz
počitnice last minute, last minute potovanja, ultra last minute, last minute letalske karte, dominikanska republika last minute
ZEMLJEVID