Pošlji povpraševanje

Last minute potovanja

Last minute potovanja - ogromno destinacij, na voljo samo za vas. Turistična agencija Sajko Turizem vam bookira letalske vozovnice, last minute letalske vozovnice, last minute križarjenja, ultra last minute letalske karte. Oglasite se v vam najbljižji naši poslovalnici, kjer vam bodo naši uslužbenci uredili sanjske počitnice. Posebna ponudba - Dominikanska republika last minute.

Ultra last minute

Ultra last minute potovanje - oglasite se v naši poslovalnici, kjer vam bomo uredili sanjsko potovanje: počitnice za otroke, zimske počitnice, križarjenje, last minute letalske karte. Ponujamo vam posebno ponudbo, od zdaj naprej tudi Dominikanska republika last minute. Turistična agencija Rajko Turizem uredi vse potrebno za na pot. Preverite naša križarjenja, ki so daleč najudobnejša potovanja - križarjenje po Karibih, križarjenje po Sredozemlju, last minute Grčija, last minute Egipt.

Last minute počitnice

Last minute počitnice so pisane na kožo vsem, ki se za počitnice radi odločijo spontano in z malce adrenalina. Lahko pa tudi privarčujete, saj so naše ultra last minute še posebej ugodne. Dominikanska republika last minute še nikoli ni bila tako cenovno dostopna. Po želji vam uredimo tudi dodatne aktivnosti, kot so npr. rent a car, nastanitev, letalske karte, križarjenja.

Last minute letalske karte

Last minute letalske karte vam ponujamo po najcenejših cenah. Turistična agencija Sajko Turizem se trudi, da dan za dnem ponuja strankam le najboljše. Naša last minute potovanja so prav tako organizirana, ki da bi jih urejali mesec dni naprej. Po vaših pričakovanjih vam uredimo tudi vse dodatne aktivnosti za vaše najbolj kakovostne počitnice doslej.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani: