Pošlji povpraševanje

Križarjenje

Križarjenje ima od vseh turističnih panog najvišji odstotek zadovoljnih gostov. Na križarjenje se lahko odpravite v paru ali z otroci, saj križarske ladje ponujajo obilo aktivnosti prav za vsakogar. Otrokom prijazni meniji in izleti po ladji jim bodo pričarali nepozabne počitnice za otroke. Destinacij je več, izbirate lahko med: križarjenje po Sredozemlju, Križarjenje po Karibih, Križarjenje Jadran.

Križarjenje po Sredozemlju

Križarjenje po Sredozemlju prinaša številna doživetja. Ponudbe za pare je neverjetna, saj obsega romantične pakete samo za vaju. Na voljo je veliko različnih tur po Sredozemskem morju - Španija, Portugalska, Italija, Francija, Grčija, Tunizija in še in še. Preverite tudi križarjenje vzhodno Sredozemlje, križarjenje Karibi ali križarjenje Jadran. Križarjenje last minute poskrbi za najbolj spontane, s tem pa prihranite tudi denar.

Križarjenje vzhodno Sredozemlje

Križarjenje vzhodno Sredozemlje - obiščite najslavnejše križarjenje po Egiptu in doživite nepozabne trenutke na križarkah iz celega sveta. Križarke ponujajo izjemno veliko aktivnosti prav za vsakogar in strežbo 24 ur dnevno. Topli kraji sredi zime še nikoli niso bili tako blizu. Last minute križarjenje je še posebej ugodno. Turistična agencija Sajko Turizem toplo svetuje tudi druga križarjenja - križarjenje Karibi in križarjenje Jadran.

Križarjenje Karibi

Križarjenje Karibi - privoščite si atraktivno ponudbo, ki je cenovno zelo ugodna. Križarjenje po Karibih je sila enostavno planirati, saj naša potovalna agencija opravi z vsemi detajli. Ko ste enkrat na krovu, se lahko potovanje začne. Po navdušujočem ogledu Floride se lahko kmalu zbudite v novem, jutranjem obzorju Mehike.

Križarjenje Jadran

Križarjenje Jadran - vsi jadranski otoki so vam dosegljivi na enem nepozabnem križarjenju. Križarjenje in njegovo lepoto lahko odkrijete tudi cenovno zelo ugodno - preverite našo
ponudbo last minute križarjenje, pa tudi drugih destinacij: Križarjenje po Karibih, križarjenje po Sredozemlju, križarjenje vzhodno Sredozemlje.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani: