Pošlji povpraševanje

Letovanja

Letovanja in počitnice - vse na enem mestu. Za vas organiziramo vse vrste dopustovanja: potovanja, križarjenje, zimske počitnice, smučarske počitnice, počitnice za otroke, križarjenja, zdravilišča v Sloveniji, vse cenovno ugodno in urejeno po vaših željah in pričakovanjih. Preverite našo first minute ponudbo želenih destinacij dopustovanja.

Letalske vozovnice

Letalske vozovnice po ugodnih cenah za izbrano destinacijo. Turistična agencija Sajko Turizem vam po želji uredi celoten aranžma, nočitev in prehrano, poskrbimo pa tudi za dodatne aktivnosti v skladu z vašim interesom. Letalske vozovnice so vam na voljo ločeno od ostale ponudbe. Obrnite se na naše poslovalnice, kjer vam bodo naši usposobljeni moderatorji znali ustrezno svetovati. Potovanja za mlade še nikoli niso bila tako cenovno dostopna, z našo first minute pa si lahko zagotovite najnižje cene.

Letalski prevozi

Letalski prevozi - izbirate lahko med več prevozniki. V eksotične kraje lahko letite preko bližnjega letališča, po Evropi pa vam lahko uredimo direkten letalski prevoz. Do bližnjega letališča vam lahko uredimo organiziran prevoz, ali pa si ga uredite sami. Preverite naša potovanja za mlade, aktivne počitnice, zimske počitnice s pestrim izborom destinacij. Turistična agencija Sajko Turizem se individualno posveti vsakemu uporabniku in ga pri tem ne pusti razočaranega.

Letalske karte

Letalske karte vam ponujamo po ugodnih cenah. Na izbiro je pestra ponudba destinacij in prevoznikov - na vašo željo vam svetujemo pri izbiri. Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o. vam uredi atraktivne počitnice, ki so ustrezajo vašim željam in ambicijam.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani: