Paradise Island


Paradise Island že z imenom obljublja nepozabno doživetje Maldivov – popolnoma upravičeno. Letovišče se nahaja na Severnem Atolu Malé, le 20 minut vožnje s hitrim čolnom od mednarodnega letališča Malé. Otoček obkrožajo bele peščene plaže, nad katerimi se v vetru zibajo kokosove palme, pod njimi pa se vije cela mreža tlakovanih poti, ki vas bodo pripeljale na vsak kotiček rajskega otočka; po njih se lahko od Paradise Island resorta sprehodite do šestih restavracij, vsaka od katerih ponuja določeno vrsto eksotične hrane.

Nastanitvene možnosti v Paradise Island resort & Spa so skoraj tako raznolike kot so razkošne; namestite se lahko vili s pogledom na vrt, vili na plaži z lastnim bazenom, še posebno luksuzni nadvodni vili ali pa v bungalovu na plaži, le nekaj korakov do morja.

Paradise Island nedvomno upraviči tako svoje ime kot najvišja pričakovanja gostov. Ne le čudovita narava, tudi pestra ponudba dejavnosti vas bo več kot navdušila: otok je raj za potapljače, tako z bombo kot za snorklanje. Lahko pa se po vodni gladini tudi zapeljete s kajakom ali pa zaigrate v tekmi odbojke na mivki. Paradise Island resort & Spa pa vas ne bo razočaral s pestro ponudbo wellnesa, masaž in savne.