Sun Island Resort Maldivi in drugi otoki so »Maldivi za družine«


Maldivi so že dolgo opevana sanjska destinacija vseh dopustnikov in to ne brez razloga. So raj na zemlji in s svojimi kričečimi sinje modrimi barvami kar kličejo obiskovalce. So zelo romantična destinacija, vendar so tudi Maldivi za družine. Primerni so prav za vsakogar, ki si želi ogledati nebesa na zemlji in odklopiti realni svet.

Sestavljeni so iz več malih otočkov, ki en med drugim tekmujejo po lepoti. Top štirje so Sun Island, Meeru, Fihalhohi in Bandos Maldivi. Na njih najdemo razne resorte, ki bodo poskrbeli za nas med dopustovanjem.

Fihalhohi Island Maldives

Več o otokih

Otok Sun Island je sanjski otok, ki ima na otoku letovišče Sun Island Resort Maldivi, kjer nas bodo razvajali. Otok je nenaseljen in je dolg le 1600 metrov. Nanj lahko pridemo le z ladjico, ki vozi vsak dan. Kljub temu da je otok majhen, Sun Island Resort Maldivi nudi svojim gostom ogromno.

Na otoku je kar pet restavracij, nekaj barov, spa center in še mnogo drugega. Za večje adrenalince je Sun Island Resort Maldivi primeren, ker nudi ogromno aktivnosti. Te so potapljanje, vožnja s kanuji in banano, smučanje na vodi, ribolov, plavanje z delfini in še ogromno drugega. Ta otok je v pravem pomenu »Maldivi za družine«, saj ob mnogih aktivnostih otrokom nikoli ne bo dolgčas.

Bandos Maldives All Inclusive

Otok Fihalhohi ima resort imenovan Fihalhohi Island Maldives. Ta otok je še manjši, saj meri zgolj 450x250 metrov. Največja prednost tega otoka je nekomercialnost, prečudovit koralni greben, odlična hrana ter najboljše počitnice življenja. Fihalhohi Island Maldives nam nudi bungalove v katerih lahko prenočimo in si naslednji dan ogledamo koralne grebene.

Meeru Island Resort leži na otoku Meeru in nam nudi all inclusive. Otok je nekoliko večji in na njem najdemo trgovinice, spa centre, bare, restavracije in obilo aktivnosti za otroke. Tako je tudi ta Maldivi za družine. Meeru Island Resort All Inclusive nam nudi vse obroke v dnevu, pijače, koktejle in celo dodaten izlet.

Tudi naslednja destinacija Bandos Maldives nam nudi Bandos Maldives All Inclusive. Tropsko vzdušje in all inclusive paket nam bosta polepšala počitnice in odvzela skrbi stran. Prav zaradi tega je primeren tako za družine, kot tudi za pare in popotnike.

Na otoku imajo celo otroški spa, klub in ogromno aktivnosti za naše najmlajše. Tako bo dovolj zabave in užitkov za vse, saj ko se bo otrok zabaval z vrstniki, lahko starši čas preživijo na nepozabnem pikniku na nenaseljenem otoku.

Meeru Island Resort All Inclusive