Hitre spojke za zrak in vodo, ki zagotavljajo odlično tesnjenje

Hitre spojke so izredno uporaben pripomoček: Od predvidenega namena oziroma okoliščin uporabe je odvisna izbira najustreznejše hitre spojke (za hidravliko, za zrak itn.). Vsi podtipi, torej tako hitre spojke za zrak kot druge vrste, pa morajo imeti eno skupno lastnost – zagotavljanje optimalnega tesnjenja.

Hitre spojke

Hitre spojke za zrak in vodo – preprost, a izjemno pomemben element

Vzpostavljanje sistemov, ki vključujejo gibanje tekočine ali zraka, skorajda ni možno brez uporabe hitre spojke. Gre za elemente, ki so njuni za povezovanje različnih komponent. Pri tem mora biti omogočeno, da delo opravimo v najkrajšem možnem času, saj pride pri tovrstnih sistemih nemalokrat do »kriznih situacij«. Vendar pa mora biti povezava obenem zanesljiva, s čimer je običajno mišljeno predvsem to, da je tesnjenje resnično odlično. Tu je treba poudariti, da ne gre samo za vprašanje, kako določene hitre spojke (za vodo ali zrak) tesnijo v določenem trenutku, ampak se običajno pričakuje, da bodo morale to nalogo zanesljivo opravljati še kar nekaj časa, velikokrat celo več let. Zagotovo je torej smiselno, da se pri nakupu osredotočite predvsem na kakovost. Morebitno puščanje lahko namreč poskrbi za vse prej kot zanemarljive stroške, še bolj problematično pa je, da s tem pogosto nastane varnostno tveganje.

Hidravlicne hitre spojke

Poškodovane hitre spojke morate nemudoma zamenjati

Z zamenjavo hitre spojke (za zrak in drugih vrst), ki ne tesni najbolje, je mogoče občutno znižati stroške delovanja številnih naprav in sistemov. Menjava pa je še toliko pomembnejša, če je prišlo do resnejših poškodb. Kot omenjeno, lahko namreč to ogrozi varnost prisotnih, poleg tega pa je možna resnejša okvara strojev, posledično pa bo potrebno drago popravilo. Običajno je možno že s pomočjo sluha zaznati, da določen spoj ni najboljši. V tem primeru ne odlašajte in takoj poskrbite za nadomestitev. Da pa bi bilo to izvedljivo, je pametno, da imate vedno na zalogi ustrezne pripomočke …

Na voljo najrazličnejše hitre spojke za hidravliko in zrak

Vsi, ki iščete kakovostne hitre spojke – za hidravliko ali zrak – ste vsekakor na pravem mestu. V spletni trgovini podjetja S3C vas namreč čaka nadvse pestra izbira. Na voljo so vam hitre spojke za strojegradnjo, za kmetijske in gradbene stroje, za vozila, za vrtno gibko cev, za pralne stroje in še mnogo več. Izbirati je mogoče med različnimi dimenzijami in vrstami navojev (klasični notranji navoj, kombinacija ravnega lica in notranjega navoja itn.), tipi priklopa ter barvami. Gre za proizvode priznanih proizvajalcev, ki so med kupci cenjeni predvsem zaradi dejstva, da so njihovi izdelkih izredno zanesljivi tudi v zelo težkih okoliščinah, njihova namestitev pa je zelo preprosta. Izkoristite torej številne prednosti spletnega nakupovanja, kot so enostavna primerjava opcij ter prihranek časa in goriva, ter se le z nekaj kliki podajte v našo spletno trgovino …

Kontaktirajte nas, če imate še dodatna vprašanja

V ponudbi tudi posebna hitra spojka za plin z varnostno funkcijo

Še posebej visoko stopnjo varnosti zagotavlja hitra spojka za plin oz. pnevmatiko z dodatno varnostno funkcijo. Tu ni možna odstranitev v enem samem koraku. Najprej pride samo do razbremenitve tlačne posode, šele po tem, ko potisnete obroč še v nasprotno smer, se lahko hitra spojka za plin odstrani. Tovrstni sistem zaklepanja oziroma odklepanja zmanjša nevarnost, da bi vas para poškodovala. Vabimo vas, da preverite še našo dodatno ponudbo tesnilnih in povezovalnih materialov – v njej boste med drugim našli tesnilno maso in trakove, ki omogočajo enostavno odpravo manjših težav. Blago, ki ga potrebujete, naročamo iz bogato založenega skladišča našega poslovnega partnerja – nemške družbe Landefeld. Velike prostorske kapacitete omogočajo, da je v vsakem trenutku na zalogi izjemno visoko število različnih artiklov. Za povrh pa gre za skladišče s sodobno organiziranim delovnim procesom, ki je v veliki meri avtomatiziran. Oba dejavnika pomembno prispevata k temu, da so naročeni izdelki pri naših strankah v skorajda rekordno kratkem času.