Vgradne omare predstavljajo estetsko in praktično rešitev v stanovanjih

Vgradne omare dan danes predstavljajo pravi hit notranje opreme v sodobnejših stanovanjih, saj vgradne omare ponujajo obilico prostora, ob tem pa zaradi svojega položaja v prostoru le-tega puščajo odprtega in prostornega.

V notranjost vgradne omare lahko namestimo predale, polici in palice za obešanje

Pri naročilu vgradne omare je izjemno pomembna njena notranjost, ki mora biti prilagojena posamezniku. Priročno je, če se v notranjosti vgradne omare ne omejimo zgolj na police, pač pa vgradno omaro opremimo tudi s predali in s prostorom za obešanje. Pri tem moramo biti pozorni, da bo prostor za obešanje dovolj velik, da bomo lahko vanj obesili tudi daljša oblačila, kot so na primer ženske obleke ali plašči. Tudi predali v vgradni omari so izjemno praktični, saj nam dopuščajo, da vsebino predala enostavno pripeljemo k sebi in tako enostavneje in hitreje najdemo produkt, ki ga iščemo. Ženske predale navadno uporabljajo za shranjevanje ur, rut ali šalov, moški pa vanje shranjujejo pasove in kravate. Police je priporočljivo obdržati v zgornjem predelu omare, kamor lahko spravimo stvari, ki jih uporabljamo redkeje.

vgradna omara po merivgradne omare notranjost

Pri naročilu vgradne omare se je potrebno odločiti tudi, kakšna vrata bomo izbrali

Pred naročilom vgradne omare pa je potrebno razmisliti tudi tem, kako bo omara izgledala na zunaj. Ker se na zunaj vidijo le vrata vgradne omare, se je potrebno odločiti, ali se bodo le ta odpirala drsno ali na klasičen način. Pri vgradnih omarah z drsnimi vrati se je potrebno zavedati, da bo ob odprtju ene polovice omare druga polovica ostala zaprta, hkrati pa klasična vrata omar velikokrat neugodno posegajo v prostor in motijo prehod med prostori ali dostop do drugih stvari, ki jih morda potrebujemo. Seveda pa ne gre spregledati vgradnih omar brez vrat, ki se velikokrat uporabljajo v garderobah. Kljub praktičnosti, pa te omare rade ustvarijo vtis nepospravljenega prostora, prav tako pa se na stvareh, ki so v omari pospravljene hitreje nabere prah.

Vgradne omare so lahko nameščene v skoraj vseh prostorih v stanovanju

Vgradne omare so lahko postavljene kjerkoli v stanovanju. Nameščamo jih tako v spalnice, otroške sobe, kabinete pa tudi v kuhinje in kopalnice. Še posebej so zaželenevgradne omare v mansardah, kjer z njihovo pomočjo izkoristimo mrtev prostor. Vgradne omare pa so prav tako izjemno popularne za nameščanje v garderobe. Gre za prostor, ki je namenjen posebej shranjevanju oblačil in je obdan z omarami, ki so navadno brez vrat. Ko stopimo v garderobo tako pravzaprav stopimo kar v vgradno omaro.

Pri izbiri materiala, iz katerega bo vgradna omara izdelana, se najpogosteje odločamo za les, ki ga lahko po želji kombiniramo tudi s steklom ali drugimi materiali. Če pa vgradna omara stoji v kopalnici je priporočljivo, da je narejena iz materialov, ki so odporni na vlago.

VEČ O CENIKU VGRADNIH OMAR

V mizarstvu Avbelj izdelujemo vgradne omare po meri, ki so trajne in kvalitetne

V mizarstvu Avbelj izdelujemo kakovostne in trajne vgradne omare po meri. Pred izdelavo vgradne omare se s stranko pogovorimo o njenih željah in zahtevah ter tako izdelamo omaro, ki je kot nalašč za vas. Poleg tega pa ponujamo tudi pestro izbiro drugih mizarskih kosov s pomočjo katerih lahko opremite tako dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, pa tudi kuhinje in kopalnice. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti kjer vam bomo na vsa vprašanja o vgradnih omarah z veseljem odgovorili in vam pomagali pri izbiri. Vabimo pa vas tudi, da se pred naročilom vgradne omare z nami dogovorite za termin srečanja, kjer se bomo o specifikah vgradne omare podrobno dogovorili. Več na:https://www.mizarstvo-avbelj.si/