Vgradne omare v različnih prostorih

Vgradne omare so idealen način kako izkoristiti vsak kotiček vaših bivalnih ali poslovnih prostorov, istočasno pa optično prostora ne zmanjšujemo. Največja prednost vgradnih omar po meri je ravno prilagojenost le-te po željah in zahtevah naročnika. Celotno zunanjost in notranjost izdelamo tako, da bo ustrezala že obstoječemu pohištvu, predvsem pa bo zajela vse zahteve, ki jih imate. 

Notranjost vgradnih omar po meri

Notranjost vgradne omare je lahko v celoti prilagojena vašim potrebam. To, kakšna bo notranjost, pa je odvisno tudi od sobe, kamor nameravate postaviti garderobne vgradne omare. Le-te lahko postavite kamorkoli v vašem stanovanju ali hiši, saj so primerne za različne namene in uporabe. Postavitev polic, obešalnih palic, košar in predalov je odvisna od vaših potreb.

Vgradne omare za vse prostore

V otroški sobi bo notranjost prilagojena tako, da bo vaš najmlajši lahko dosegel stvari, ki jih potrebuje, na zgornje police pa lahko pospravite tista oblačila, ki jih trenutno ne potrebujete. Tako lahko tudi funkcionalno razporedite sobo s pomočjo vgradnih omar in prepustite več prostora za otroško igro.

V predsobi je vredno razmisliti kaj si želite notri shranjevati - če boste imeli samo čevlje potem je smotrno dodati več polic oziroma predalov, če pa si želite vgradno omaro za oblačila pa se lahko doda obešalne palice.

V dnevni sobi se večina odloči za vgradno omaro s prostorom za montažo televizije. Tako jo lahko po potrebi skrijete oziroma razkrijete, ko jo potrebujete.

Vgradne omare lahko včasih zamenjajo tudi garderobne sobe - nekakšna povečana oblika vgradne omare s podobno notranjostjo. Garderobne sobe so običajno opremljene z drsnimi vrati kar jim doda občutek subtilnosti. Notranjost garderobne sobe ima lahko poljubno število polic, predalov, drogov...

Razporeditev vgradnih omar v otroški sobi

Vgradna omara v predsobi

Kaj so torej glavne prednosti garderobne vgradne omare? Notranjost je lahko ustvarjena z upoštevanjem vaših dejanskih potreb, zato bo dani prostor resnično optimalno izkoriščen. Drsna vrata poskrbijo za še dodaten prostorski prihranek in za enostaven dostop do notranjosti.

Garderobna soba lahko sicer nadomesti večje število vgradnih omar - tako v spalnicah, otroških sobah, predsobah ipd.. Garderobna soba s prilagojeno notranjostjo je za mnoge rešitev, ki jim omogoča bolj sistematično shranjevanje.

Po meri izdelane vgradne omare

V Mizarstvu Avbelj za vas izdelamo najkakovostnejše vgradne omare. Notranjost vgradnih omar je lahko povsem prilagojena vašim specifičnim zahtevam. Tako notranjost vsebuje poljubno število polic in razdelkov. Možna je tudi LED-osvetljava v notranjosti vgradne omare, ki omogoča, da boste vedno našli kar iščete. Notranjost je lahko poleg tega opremljena s predali, dodatnimi drogovi itd. Tako zunanjost kot notranjost vgradne omare ali garderobne sobe pa bosta seveda izdelani iz vrhunskih, trpežnih materialov!

Vgradne omare Mizarstvo Avbelj