Vgradne omare

vgradne omare predsoba

Notranjost vgradne omare je lahko v celoti prilagojena vašim potrebam. To, kakšna bo notranjost, pa je odvisno tudi od sobe, kamor nameravate postaviti garderobne vgradne omare (predsoba, otroška soba, spalnice ...). Vgradne omare lahko včasih zamenjajo tudi garderobne sobe - nekakšna povečana oblika vgradne omare s podobno notranjostjo. Garderobne sobe so običajno opremljene z drsnimi vrati, podobno kot vgradne omare. Notranjost garderobne sobe ima lahko poljubno število polic, predalov, drogov ipd.

Vgradne omare za vse prostore

Vgradne omare razporeditev notranjosti

Kaj so torej glavne prednosti garderobne vgradne omare? Notranjost je lahko ustvarjena z upoštevanjem vaših dejanskih potreb, zato bo dani prostor resnično optimalno izkoriščen. Drsna vrata poskrbijo za še dodaten prostorski prihranek in za enostaven dostop do notranjosti.

Se sprašujete, kam postaviti vgradne omare? Predsoba je zagotovo eden takšnih prostorov, kjer vam pridejo zelo prav kakovostne, po naročilu izdelane vgradne omare, ki bodo prostor razdelile in mu dodale piko na i. Otroške sobe lahko funkcionalno razporedite s pomočjo vgradnih omar in tako prepustite več prostora za otroško igro.

Garderobna soba lahko sicer nadomesti večje število vgradnih omar - tako v spalnicah, otroških sobah, predsobah ipd.. Garderobna soba s prilagojeno notranjostjo je za mnoge rešitev, ki jim omogoča bolj sistematično shranjevanje.

Po meri izdelane vgradne omare

V Mizarstvu Avbelj za vas izdelamo najkakovostnejše vgradne omare. Notranjost vgradnih omar je lahko povsem prilagojena vašim specifičnim zahtevam. Tako notranjost vsebuje poljubno število polic in razdelkov. Možna je tudi LED-osvetljava v notranjosti vgradne omare. Notranjost je lahko poleg tega opremljena s predali, dodatnimi drogovi itd. Tako zunanjost kot notranjost vgradne omare ali garderobne sobe pa bosta seveda izdelani iz vrhunskih, trpežnih materialov!