vgradne omare notranjostVgradne omare - notranjost po meri. Tudi garderobne sobe!

Notranjost vgradne omare je lahko v celoti prilagojena vašim potrebam. To, kakšna bo notranjost, pa je odvisno tudi od sobe, kamor nameravate postaviti garderobne vgradne omare (predsoba, otroška soba, spalnice ...). Vgradne omare lahko včasih zamenjajo tudi garderobne sobe - nekakšna povečana oblika vgradne omare s podobno notranjostjo. Garderobne sobe so običajno opremljene z drsnimi vrati, podobno kot vgradne omare. Notranjost garderobne sobe ima lahko poljubno število polic, predalov, drogov ipd.

Notranjost vgradne omare - predsoba idr. Kaj pa garderobne sobe?

Kaj so torej glavne prednosti garderobne vgradne omare sobe? Notranjost je lahko ustvarjena z upoštevanjem vaših dejanskih potreb, zato bo dani prostor resnično optimalno izkoriščen. Drsna vrata poskrbijo za še dodaten prostorski prihranek in za enostaven dostop do notranjosti. Se sprašujete, kam postaviti vgradne omare? Predsoba je zagotovo eden takšnih prostorov, kjer vam pridejo zelo prav kakovostne, po naročilu izdelane vgradne omare spalnice bodo prav tako mnogo bolj funkcionalne s pomočjo vgradne omare otroška soba pa je še eden izmed prostorov, kjer se zelo pogosto nameščajo vgradne omare. Garderobna soba lahko sicer nadomesti večje število vgradnih omar - tako v spalnicah, otroških sobah, predsobah ipd. niso več nujne posebne vgradne omare. Garderobna soba s prilagojeno notranjostjo je za mnoge rešitev, ki jim omogoča bolj sistematično shranjevanje, seveda pa so prav tako zelo priljubljene in praktične tudi ločene vgradne omare predsoba, otroška soba, spalnica ali kateri koli drug prostor - izbira je vaša, odločite pa se lahko tudi za garderobno sobo z notranjostjo, prilagojeno vašim potrebam.

vgradne omare predsoba

NE SPREGLEJTE VGRADNIH OMAR PO MERI

Po meri izdelane vgradne omare - notranjost prilagojena vašim željam

V Mizarstvu Avbelj za vas izdelamo najkakovostnejše vgradne omare. Notranjost vgradnih omar je lahko povsem prilagojena vašim specifičnim zahtevam glede vgradne omare. Tako notranjost vsebuje poljubno število polic. Možna je tudi LED-osvetljava v notranjosti vgradne omare. Notranjost je lahko poleg tega opremljena s predali, dodatnimi drogovi itd. Tako zunanjost kot notranjost vgradne omare ali garderobne sobe pa bosta seveda izdelani iz vrhunskih, trpežnih materialov! Več na naši spletni strani: https://www.mizarstvo-avbelj.si/.