Moderne kuhinje z otokom izdelane za vas

Moderne kuhinje z otokom, so vse, kar si lahko želi investitor, ki želi le najboljšo kvaliteto, največjo natančnost in brezpogojno profesionalnost. Naše kuhinje so izdelane v slovenskem podjetju Mizarstvo Avbelj z več desetletno tradicijo. Vsako moderno kuhinjo izdelamo po naročilu za točno določenega naročnika. Poleg modernih kuhinj z otokom ponujamo tudi klasične kuhinje po meri: pri nas je nemogoče, da se ne bi našlo za vsakogar nekaj, saj izdelujemo kuhinje po naročilu, torej naredimo prav tisto, kar si vi osebno želite! Naše kuhinje po meri so zagotovo najlepše kuhinje na tržišču.

Moderne kuhinje z otokom vas bodo navdušile z natančnostjo

V podjetju mizarstvo Avbelj izdelava poteka po vseh standarnih natančnosti in doslednosti. Vsako vašo željo najprej konkretno preučimo in se potem lotimo dela. Tako dosežemo, da je naročeno pohištvo izdelano točno tako, kot ste si ga zamislili. Najlepše kuhinje, izdelane s skoraj fanatično natančnostjo, so brezpogojno in absolutno usmerjene k enemu samemu cilju: navdušiti naročnika! Postanite naročnik tudi vi in požanjite sadove vseh teh okoliščin, na podlagi katerih so nastale moderne in klasične kuhinje po meri.

Moderna kuhinja z otokomKlasične kuhinje z otokom po meri

Moderne kuhinje po meri izdelujemo za individualno stranko

Naše moderne kuhinje po meri ne poznajo povprečnosti. Modernih kuhinj po naročilu ne izdelujemo po kalupu oziroma po tekočem traku, saj se posvetimo vsaki stranki posebej. Če ste se odločili, da želite moderno kuhinjo z otokom, jo bomo izdelali v skladu z vašimi željami in potrebami. Prav v tem je namreč prednost naših kuhinj po naročilu, saj se zaradi sistema dela lahko v popolnosti prilagajamo vsaki stranki posebej. Če se boste odločili za našo kuhinjo po meri, vas bomo po potrebi obiskali tudi na domu. Naredili bomo vse, kar je potrebno, da bo vaša moderna kuhinja z otokom takšna, kakršno si želite - popolna.

Več o izrisu kuhinj >>>