Pošlji povpraševanje

Moderne kuhinje z otokom izdelane za vas

Moderne kuhinje z otokom so v zadnjih letih postale priljubljen način postavitve nove kuhinje, saj predstavljajo pravo središče doma. Takšne kuhinje izdelujemo tudi v slovenskem podjetju Mizarstvo Avbelj z več desetletno tradicijo. Vsako moderno kuhinjo izdelamo po naročilu za točno določenega naročnika. Poleg modernih kuhinj z otokom ponujamo tudi klasične kuhinje po meri: pri nas je nemogoče, da se ne bi našlo za vsakogar nekaj, saj izdelujemo moderne kuhinje po naročilu, torej naredimo prav tisto, kar si vi osebno želite! Naše kuhinje po meri so zagotovo najlepše kuhinje na tržišču, to pritrjujejo tudi naše zadovoljne stranke.

Moderne kuhinje z otokom

Moderne kuhinje z otokom vas bodo navdušile z natančnostjo izdelave

V podjetju mizarstvo Avbelj izdelava poteka po vseh standardnih natančnosti in doslednosti. Vsako vašo željo najprej konkretno preučimo in se potem lotimo dela. Tako dosežemo, da je naročeno pohištvo izdelano točno tako, kot ste si ga zamislili. Navade in potrebe posameznikov se seveda med sabo zelo razlikujejo, saj vsak živi malo drugače. Tako je tudi pri načrtovanju s kuhinjami, saj ima vsak drugačne želje in preference.

Najlepše kuhinje, izdelane s skoraj fanatično natančnostjo, so brezpogojno in absolutno usmerjene k enemu samemu cilju: navdušiti naročnika! Postanite naročnik tudi vi in požanjite sadove vseh teh okoliščin, na podlagi katerih so nastale moderne in klasične kuhinje po meri.

Moderne kuhinje po meri izdelujemo za individualno stranko

Naše moderne kuhinje po meri ne poznajo povprečnosti. Modernih kuhinj po naročilu ne izdelujemo po kalupu oziroma po tekočem traku, saj se posvetimo vsaki stranki posebej. Če ste se odločili, da želite moderno kuhinjo z otokom, jo bomo izdelali v skladu z vašimi željami in potrebami. Prav v tem je namreč prednost naših modernih kuhinj po naročilu, saj se zaradi sistema dela lahko v popolnosti prilagajamo vsaki stranki posebej. Če se boste odločili za našo kuhinjo po meri, vas bomo po potrebi obiskali tudi na domu. Naredili bomo vse, kar je potrebno, da bo vaša moderna kuhinja z otokom takšna, kakršno si želite - popolna.

Moderne kuhinje po naročilu

Moderne kuhinje po naročilu za izpolnitev vseh vaših želja

Kuhinja predstavlja prostor, kjer preživimo veliko časa, še posebej, če radi preizkušamo različne kuharske recepte. Kuhanje, pečenje ali priprava hrane je v prostoru, v katerem se dobro počutimo veliko bolj prijetno. Zato je zelo pomembno, da je kuhinja takšna, kot si jo želimo imeti.

Ljudje se med sabo zelo razlikujemo, imamo različne navade in všeč so nam različne stvari. Nič drugače ni pri izbiri kuhinje. Nekateri bi radi imeli moderno kuhinjo z otokom, nekaterim je bolj všeč tradicionalen slog kuhinje, spet drugi pa uživajo v najrazličnejših barvah in materialih, ki jih nova kuhinja lahko ponudi. Zato je najboljše, da se odločite za izdelavo kuhinje po naročilu. Moderne kuhinje po naročilu so izdelane iz materialov, ki so visokokakovostni in so trpežni tudi po dolgotrajni uporabi.

Moderne kuhinje po naročilu se še posebej splačajo v prostorih, ki so težje zasnovani. V takih primerih po navadi ne dopuščajo velike izbire različnih postavitev kuhinje. Prava velikost kuhinjskih elementov in omar se tako težje najde, ves proces novega izgleda kuhinje pa se podaljša. Vsakemu prostoru se je seveda potrebno prilagoditi, da boste s končnim videzom kuhinje zares zadovoljni. Moderne kuhinje po meri pri Mizarstvu Avbelj so narejene po posvetu z vami in izmeri prostora, kjer bi nova kuhinja bila. Po pregledu različnih možnosti, se odločimo za pravo in že začnemo z izdelavo moderne kuhinje po naročilu.

Moderne kuhinje po naročilu so odlična priložnost za vse, ki si želite imeti kuhinjo po svojem okusu. Tako bodo tudi različni okusi, ki jih boste v novi kuhinji pričarali, še bolj čarobni.  

Kakovostne in moderne kuhinje po naročilu

Ker se pri načrtovanju in izdelavi kuhinje posvetimo vsakemu naročniku, se želimo pri svojem delu kar najbolje dokazati. Naše pretekle projekte si lahko ogledate na naši spletni strani in si tako že pridobite prve ideje o vaši novi kuhinji. Če imate z načrtovanjem ali izbiranjem prave postavitve vaše kuhinje z otokom kakšne težave ali dvome, je ekipa Mizarstva Avbelj vedno na voljo, da vam svetuje. Zaradi širokega znanja in bogatih izkušenj se znamo prilagoditi vsaki stranki in prostoru, ki je na voljo. Obiščite torej našo spletno stran, kjer si lahko preberete več informacij o različnih modernih kuhinjah po meri.