Pošlji povpraševanje

Zakaj se ljudje vse pogosteje odločajo za naročilo pohištva po meri?

Ste se tudi sami že kdaj srečali s težavo, da ste na primer želeli kupiti omaro, ko pa ste preverili dimenzije omare ter dimenzije prostora, ki je omari namenjen, pa ste ugotovili, da omara nikakor ne ustreza temu prostoru?

V takem primeru se je najbolje odločiti za izdelavo pohištva po meri.

Pohištvo iz masivnega lesaLeseno pohištvo po meri

S pohištvom po meri lahko v popolnosti izkoristimo prostor, ki ga imamo na voljo, najbolje pa je, da lahko pohištvo po meri izdelamo za katerikoli prostor v stanovanju, seveda pa lahko pohištvo po meri naročimo tudi za druge prostore, kot so na primer pisarne.

Pri izdelavi pohištva po meri je seveda dobrodošlo, če ustvarite lastne smernice in sledite svojim željam. Če pa je idej za izdelavo pohištva premalo, pa se lahko mirno prepustite vodenju strokovnjakov, ki pohištvo izdelujejo in vam bodo tako znali najbolje povedati, katero pohištvo bo najbolje ustrezalo tako prostoru kot tudi vašim željam in potrebam.

Pohištvo po meri je unikatno in trajno. Največkrat se ljudje odločijo za izdelavo pohištva po meri iz lesa, seveda pa je pohištvo lahko izdelano tudi iz drugačnih materialov. Pomembno je, da je izdelava kakovostna in natančna, uporabljeni materiali pa naj bodo trpežni in odporni, da zagotovimo dolgo življenjsko dobo pohištva. Omejitev izbire pohištva po meri skoraj da ni. Ne glede na to, ali se boste odločili za postelje in omare v spalnici, za otroške in mladinske sobe, kopalnice, predsobe ali dnevne sobe, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega in ob tem popolnoma izkoristili prostor, ki ga pravzaprav nikoli ni dovolj. Ena izmed prednosti pri naročilu pohištva po meri je tudi ta, da se vam ne bo potrebno ukvarjati z montažo, ki jo bo izvršil proizvajalec omenjenega pohištva.

Kakovostna in natančna izdelava pohištva po meri v mizarstvu Avbelj

Tudi v mizarstvu Avbelj se ukvarjajo z izdelavo pohištva po meri. Svojim strankam lahko ponudijo tako pohištvo za spalnice in otroške sobe, kot tudi pohištvo za predsobe, pohištvo za dnevne sobe ter celo za kopalnice. Vso pohištvo, ki ga izdelujejo je kakovostno in trajno ter izredno natančne izdelave. Pred izdelavo pohištva po meri se s stranko natančno pogovorijo ter tako poskrbijo, da do potankosti razumejo njene želje, ki jih pri izdelavi pohištva po meri tudi izkoristijo. Ob naročilu pohištva za dnevno sobo se velikokrat stranke odločijo še za naročilo kuhinje, ki jo lahko izdelamo v skladu z vašimi željami. Tako poskrbijo, da sta pohištvo dnevne sobe in kuhinjska oprema stilsko povezana.


Mizarstvo Avbelj

Kuhinje po meri

Svojim strankam pa lahko ponudimo tudi izdelavo kuhinj po meri. Pri kuhinjah je še posebej pomembno, da dobro izkoristimo prostor, ki nam je na voljo, saj moramo poskrbeti tako za dovolj delovne površine, kot tudi za dovolj prostora, kamor bomo spravili vso posodo ter živila. Kuhinje izdelujemo tako v modernem kot tudi v klasičnem slogu, pri tem lahko kombiniramo različne materiale. Dan danes so izjemno popularne svetle kuhinje v kombinaciji z lesom ter kamnitim pultom, ki je izjemno trpežen tako na udarce kot tudi na packe. Kuhinje po meri imajo ogromno prednost, da omogočajo, da izkoristimo čisto vsak kotiček predvidenega prostora ter ga zapolnimo z elementi, ki so relavantni za nas in bodo tako pogosto v uporabi.

Oprema kuhinje po meri

Pohištvo za celoten dom

V mizarstvu Avbelj se lahko dogovorite in naročite pohištvo za celoten dom. Tako boste imeli vso pohištveno opremo v enakem slogu, prav tako pa se ne boste rabili ukvarjati z različnimi izvajalci.

Vas zanima več o izdelavi pohištva?

Pokličite jih na 041/641-446 ali jim pišite po e-pošti info@mizarstvo-avbelj.si in z veseljem vam bodo povedali vse, kar vas pred naročilom pohištva po meri še zanima.

Veseli pa bodo tudi vašega obiska v mizarstvu, kjer se o izdelavi pohištva po meri lahko pogovorite tudi v živo ter tako izdelajo pohištvo, ki bo popolnoma ustrezalo vašim željam in zahtevam.

Izdelamo tudi vgradne omare