Zakaj se ljudje vse pogosteje odločajo za naročilo pohištva po meri?

Ste se tudi sami že kdaj srečali s težavo, da ste na primer želeli kupiti omaro, ko pa ste preverili dimenzije omare ter dimenzije prostora, ki je omari namenjen, pa ste ugotovili, da omara nikakor ne ustreza temu prostoru? V takem primeru se je najbolje odločiti za izdelavo pohištva po meri. S pohištvom po meri lahko v popolnosti izkoristimo prostor, ki ga imamo na voljo, najbolje pa je, da lahko pohištvo po meri izdelamo za katerikoli prostor v stanovanju, seveda pa lahko pohištvo po meri naročimo tudi za druge prostore, kot so na primer pisarne.

Pri izdelavi pohištva po meri je seveda dobrodošlo, če ustvarite lastne smernice in sledite svojim željam. Če pa je idej za izdelavo pohištva premalo, pa se lahko mirno prepustite vodenju strokovnjakov, ki pohištvo izdelujejo in vam bodo tako znali najbolje povedati, katero pohištvo bo najbolje ustrezalo tako prostoru kot tudi vašim željam in potrebam.

Pohištvo po meri za dnevne sobe

Pohištvo po meri je unikatno in trajno. Največkrat se ljudje odločijo za izdelavo pohištva po meri iz lesa, seveda pa je pohištvo lahko izdelano tudi iz drugačnih materialov. Pomembno je, da je izdelava kakovostna in natančna, uporabljeni materiali pa naj bodo trpežni in odporni, da zagotovimo dolgo življenjsko dobo pohištva. Omejitev izbire pohištva po meri skoraj da ni. Ne glede na to, ali se boste odločili za postelje in omare v spalnici, za otroške in mladinske sobe, kopalnice, predsobe ali dnevne sobe, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega in ob tem popolnoma izkoristili prostor, ki ga pravzaprav nikoli ni dovolj. Ena izmed prednosti pri naročilu pohištva po meri je tudi ta, da se vam ne bo potrebno ukvarjati z montažo, ki jo bo izvršil proizvajalec omenjenega pohištva.

Kakovostna in natančna izdelava pohištva po meri v mizarstvu Avbelj

Tudi v mizarstvu Avbelj se ukvarjamo z izdelavo pohištva po meri. Svojim strankam lahko ponudimo tako pohištvo za spalnice in otroške sobe, kot tudi pohištvo za predsobe, pohištvo za dnevne sobe ter celo pohištvo za kopalnice. Vso pohištvo, ki ga izdelujemo je kakovostno in trajno, poleg tega pa je izdelano izjemno natančno. Pred izdelavo pohištva po meri se s stranko natančno pogovorimo ter tako poskrbimo, da do potankosti razumemo njene želje, ki jih pri izdelavi pohištva po meri tudi izkoristimo. Ob naročilu pohištva za dnevno sobo se velikokrat stranke odločijo še za naročilo kuhinje, ki jo lahko izdelamo v skladu z vašimi željami. Tako poskrbimo, da je pohištvo dnevne sobe in kuhinjska oprema stilsko povezano.

Pohištvo za spalnice - postelje

Ob izdelavi kuhinjskega pohištva po meri moramo razmisliti o izkoristku prostora

Svojim strankam pa lahko ponudimo tudi izdelavo kuhinj po meri. Pri kuhinjah je še posebej pomembno, da dobro izkoristimo prostor, ki nam je na voljo, saj moramo poskrbeti tako za dovolj delovne površine, kot tudi za dovolj prostora, kamor bomo spravili vso posodo ter živila. Kuhinje izdelujemo tako v modernem kot tudi v klasičnem slogu, pri tem lahko kombiniramo različne materiale. Dan danes so izjemno popularne svetle kuhinje v kombinaciji z lesom ter kamnitim pultom, ki je izjemno trpežen tako na udarce kot tudi na packe.

Več o izdelavi pohištva za spalnice in druge prostore si lahko ogledate na spletu

Vas zanima več o izdelavi pohištva za spalnice ali o izdelavi drugega pohištva po meri? Pokličite nas ali nam pišite po e-pošti in z veseljem vam bomo povedali vse, kar vas pred naročilom pohištva po meri še zanima. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem mizarstvu, kjer se o izdelavi pohištva pomeri lahko pogovorimo tudi v živo ter tako izdelamo pohištvo, ki bo popolnoma ustrezalo vašim željam in zahtevam.

Izdelamo tudi vgradne omare