Vgradna omara za popolno prilagajanje


Vgradna omara nudi priložnost, da si stanovanje uredite popolnoma po vaših željah - tako z vidika dekorja kot tudi s praktičnega stališča. V Mizarstvu Avbelj izdelujemo raznovrstno pohištvo po meri - vgradne omare po meri, kuhinje, otroške sobe, spalnice ter drugo pohištvo po naročilu, zagotavljamo pa izjemno kvaliteto izdelave in materialov ter popolno prilagajanje vašim željam. V več desetletjih delovanja smo z vgradnimi omarami in drugim pohištvom opremili že številna stanovanja, pa tudi gostinske lokale, frizerske salone, šole, hotele in druge poslovne prostore, tako da nam ne manjka izkušenj, pripomoremo pa vam tudi z izjemnim občutkom za notranji dizajn, ki ga vpeljujemo v vso svojo po meri narejeno notranjo opremo.

CENIK VGRADNIH OMAR


Kaj zagotavljajo vgradne omare po meri?

Vgradna omara po meri nudi priložnost, da si svoj bivalni prostor organizirate glede na svoje potrebe. Standardno pohištvo večkrat ne ustreza vsem stanovanjem, neizkoriščenega pa ostane kar precej prostora. Z odločitvijo za kakovostno vendar poceni vgradno omaro boste lahko uživali v številnih prednostih:

  • vgradne omare po meri pomenijo, da lahko izkoristite vsak prosti kotiček za shranjevanje oblačil in drugih predmetov,
  • vgradna omara se do milimetra prilega prostoru, v katerega jo namestimo,
  • zunanji del vgradnih omar po meri je izdelan iz kakovostnim materialov ter jih odlikuje sodoben dizajn,
  • barve in material za vgradno omaro je mogoče prilagoditi estetskemu občutku stranke,
  • notranjost vgradnih omar po meri izdelamo v skladu z vašimi željami - dodamo toliko polic ali predalov, kot jih potrebujete,
  • vgradna omara ima drsna vrata, ki se z lahkoto odpirajo ter pomagajo prihraniti na prostoru.

SLEDITE NAŠIM AKCIJAM VGRADNIH OMAR PO MERI

Salon vgradnih omar Mizarstva AvbeljVgradna omara po meri


Kako do kakovostne vgradne omare ali kako nas najdete?

Če iščete poceni vgradne omare, vam v Mizarstvu Avbelj nudimo storitve najvišje kakovosti. Obiščite naš virtualni salon vgradnih omar in nas kontaktirajte. Skupaj bomo pripravili načrt za vašo novo vgradno omaro, ki bo zadovoljila vse vaše prostorske potrebe in estetske želje.