Pošlji povpraševanje

Vgradna omara za popolno prilagajanje

Včasih so pri predvsem pri gradnji hiš predvidevali sobivanje večih generacij, kar je pomenilo, da so to upoštevali že pri načrtih in so gradili večje objekte. V današnjih časih pa smo ugotovili, da so manjši objekti bolj praktični, predvsem pa cenejši, vendar pa nastanejo prostorske težave, ki jih lahko rešujemo s pohištvom po meri.

Pohištvo za cel dom

Pohištvo po meri zagotavlja popolni izkoristek prostora in optimalno postavitev željene opreme. Med možnostmi za pohištvo po meri so tudi vgradne omare, ki so odlična rešitev tudi za manjše prostore ali mansarde, kjer je pogost problem postavitve tipskega pohištva.

V Mizarstvu Avbelj izdelujemo raznovrstno pohištvo po meri - vgradne omare, kuhinje, otroške sobe, spalnice ter drugo pohištvo po naročilu, zagotavljamo pa izjemno kvaliteto izdelave in materialov ter popolno prilagajanje vašim željam. 

Vgradna omara nudi priložnost, da si stanovanje uredite popolnoma po vaših željah - tako z vidika dekorja kot tudi s praktičnega stališča. V več desetletjih delovanja smo z vgradnimi omarami in drugim pohištvom opremili že številna stanovanja, pa tudi gostinske lokale, frizerske salone, šole, hotele in druge poslovne prostore, tako da nam ne manjka izkušenj, pripomoremo pa vam tudi z izjemnim občutkom za notranji dizajn, ki ga vpeljujemo v vso svojo po meri narejeno notranjo opremo.

Kaj zagotavljajo vgradne omare po meri?

Vgradna omara po meri nudi priložnost, da si svoj bivalni prostor organizirate glede na svoje potrebe. Standardno pohištvo večkrat ne ustreza vsem stanovanjem, neizkoriščenega pa ostane kar precej prostora. Z odločitvijo za kakovostno vendar ugodno vgradno omaro boste lahko uživali v številnih prednostih:

  • Izkoristite lahko vsak prosti kotiček za shranjevanje oblačil in drugih predmetov,
  • Možno jih je vgraditi praktično povsod,
  • Vgradna omara se do milimetra prilega prostoru, v katerega jo namestimo,
  • Zunanji del je izdelan iz kakovostnih materialov ter jih odlikuje sodoben dizajn, ki se ga prilagodi obstoječemu pohištvu,
  • Barve in material je mogoče prilagoditi estetskemu občutku stranke,
  • Notranjost vgradnih omar po meri izdelamo v skladu z vašimi željami - dodamo toliko polic, predalov, obešalnikov in košar kot jih potrebujete,
  • So odlična rešitev za prehod med prostori,
  • Drsna vrata, ki se z lahkoto odpirajo ter pomagajo prihraniti na prostoru.

Vgradna omara pod stopnicami

Vgradna omara iz lesa na hodniku

Izdelava vgradnih omar

Uporabljamo kakovostna vodila avstrijskega proizvajalca Blum s kar 5-letno garancijo. Njihove rešitve omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje pohištvenih vrat saj strmijo k popolnemu gibanju pri sistemskih okovjih.

V vašo vgradno omaro lahko dodamo tudi LED osvetlitev, ki bo omogočala, da boste vedno našli kar boste želeli, istočasno pa omari dodajo pridih sodobnosti in praktičnosti.

Prisegamo na visoko funkcionalnost in prilagoditev pohištva, ki vam omogoča, da boste izkoristili vsak kotiček, vendar optično ne zmanjšamo prostora.

Pred načrtom za vgradne omare se lahko oglasimo na vašem domu, kjer naredimo natančno izmero prostora iz katere bomo ustvarili 3D izris pohištva, ki bo omogočil, da si boste lažje predstavili svojo novo najljubšo omaro.