Vgradne omare po meri se prilegajo popolno


Vgradne omare po meri so idealne, kadar vas pesti prostorska stiska. Vgradne omare po meri namreč zagotavljajo, da lahko izkoristite vsak delček prostora, ki ga imate na razpolago. Tak pristop je zelo ekonomičen, saj vam bo tako ostalo več tistega prostora, ki v vašem bivališču ne bo namenjen skladiščenju. Vgradne omare namreč izdelamo potem, ko natančno premerimo prostor, v katerem ste si vgradno omaro zamislili. Izdelava vgradne omare je natančna in zahtevna. Zato so naše stranke zelo zadovoljne z vgradnimi omarami v mansardi ali vgradnimi omarami pod stopnicami, katere smo jim izdelali. Ob tem so naše cene vgradnih omar zelo ugodne.

IZDELAMO TUDI POHIŠTVO ZA PREDSOBO


Vgradne omare po meri za urejenost prostorov

Nekatere investitorje moti, da so njihovi prostori neekonomično izkoriščeni, četudi nimajo težav s prostorsko stisko. Pri postavitvi običajnih omar se to vse preveč pogosto dogaja. Vgradne omare po meri pa vam zagotavljajo, da bo vaš prostor izkoriščen stoodstotno. Glede na cene vgradnih omar in navsezadnje tudi glede na natančno izdelavo vgradne omare za svoj denar v tem primeru res dobite veliko.

Vgradne omare narejene po meriizdelava vgradne omare

SALON VGRADNIH OMAR


Cene vgradnih omar so res ugodne

Izvajalec se mora pri vgradnji vgradne omare po meri res vsestransko potruditi, saj sta tu natančnost in ne nazadnje tudi trpežnost izrednega pomena. Zato so cene vgradnih omar dejansko zelo ugodne, saj tu za svoj denar v primerjavi z drugimi omarami dobite res zelo veliko. Tako boste v primeru, če se odločite za vgradne omare v mansardi ali vgradne omare pod stopnicami ali pa morda v spalnici, z našim končnim izdelkom zagotovo zelo zadovoljni.

Preberite si kako izgleda proizvodnja v našem podjetju: https://www.mizarstvo-avbelj.si/proizvodnja.html