Pošlji povpraševanje

Vgradne omare po meri, ki se prilegajo v popolnosti

Vgradne omare po meri so idealne, kadar vas pesti prostorska stiska., saj zagotavljajo, da lahko izkoristite vsak delček prostora, ki ga imate na razpolago. Tak pristop je zelo ekonomičen, saj vam bo tako ostalo več tistega prostora, ki v vašem bivališču ne bo namenjen skladiščenju. Vgradne omare namreč izdelamo potem, ko natančno premerimo prostor, v katerem ste si vgradno omaro zamislili. Izdelava vgradne omare je natančna in zahtevna, rezultat pa neverjeten. Naše stranke so zelo zadovoljne z vgradnimi omarami v mansardi, pod stopnicami ali v drugih prostorih vašega doma. Cene variirajo glede na vaše potrebe in želje, ki jih izrazite ob naročilu.

IZDELAMO TUDI POHIŠTVO ZA PREDSOBO

Vgradne omare cena

Urejenost prostorov

Nekatere stranke moti, da so njihovi prostori neekonomično izkoriščeni, četudi nimajo težav s prostorsko stisko. Pri postavitvi običajnih omar se to vse preveč pogosto dogaja. Vgradne omare po meri pa vam zagotavljajo, da bo vaš prostor izkoriščen stoodstotno. Glede na cene vgradnih omar in navsezadnje tudi glede na natančno izdelavo vgradne omare za svoj denar v tem primeru res dobite veliko.

Izvajalec se mora pri vgradnji vgradne omare po meri res vsestransko potruditi, saj sta tu natančnost in ne nazadnje tudi trpežnost izrednega pomena. Zato so cene vgradnih omar dejansko zelo ugodne, saj tu za svoj denar v primerjavi z drugimi omarami dobite res zelo veliko. Tako boste v primeru, če se odločite za vgradne omare v mansardi ali vgradne omare pod stopnicami ali pa morda v spalnici, z našim končnim izdelkom zagotovo zelo zadovoljni.